8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Florin Cîțu revine asupra declarațiilor despre alocații: Ar putea fi dublate „într-un timp foarte scurt”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Florin Cîțu revine asupra declarațiilor despre alocații: Ar putea fi dublate „într-un timp foarte scurt”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Florin Cîțu revine asupra declarațiilor despre alocații: Ar putea fi dublate „într-un timp foarte scurt”
Publicat: 29/07/2020, 07:55

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță că alocațiile vor crește, la 1 august, cu 15-20%. De asemenea, acesta spune că se urmărește dublarea alocațiilor „într-un timp foarte scurt”.

Florin Cîțu, noi declarații despre creșterea alocațiilor: „Vom încerca să le dublăm într-un timp foarte scurt” / Deocamdată, majorarea va fi între 15-20%

Vom dubla alocaţiile într-o perioadă foarte scurtă. Este un efort enorm pentru buget. Aceştia sunt bani care ar fi putut să meargă la investiţii, investiţii care ar fi putuit garanta creşteri şi plata de alocaţii în viitor”, a spus Cîțu.

Bill Gates și Donald Trump cer redeschiderea școlilor: „Beneficiile sunt mai mari decât costurile”

Miliardarul Bill Gates este de acord cu președintele american Donald Trump, în problema redeschiderii școlilor, în timpul pandemiei de coronavirus, spunând că „beneficiile sunt mai mari decât costurile”, mai ales în cazul elevilor din clasele primare.

Medic infectat cu coronavirus: „Recunosc, am crezut că este o simplă gripă” / Starea lui s-a agravat brusc: „Repiram ca un sălbatic”

Medicul sucevean Mihai Ardeleanu s-a infectat cu coronavirus în luna martie și a fost tratat în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Circulație auto restricționată în centrul Capitalei, miercuri dimineață, pentru parada de „Ziua Imnului Naţional al României”

Circulația rutieră va fi restricționată miercuri dimineață, pe mai multe străzi din centrul Capitalei, pentru parada militară organizată cu ocazia „Zilei Imnului Național al României”. Aceasta se va desfășura în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, de pe Calea Victoriei.

O fetiță de 6 ani din Jilava a murit, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel de aproximativ aceeași vârstă. Ce s-a întâmplat

O fetiță de 6 ani din Jilava a murit, marți dimineață, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel în vârstă de 5 ani și jumătate. Cei doi se jucau, luni seară, în spatele blocului în care locuiau, dar la un moment dat s-au certat și chiar s-au luat la bătaie.

Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul de Finanțe, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 29 iulie, de la ora 11.30

Sebastian Burduja, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 29 iulie, de la ora 11.30.

Daniel Ghiță, scandalizat după dezvăluirile din GÂNDUL.RO: „Avem clanurile interlope din Justiție / Mafia deține milioane de euro și își permite să dea șpăgi peste tot” (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

GÂNDUL.RO a demarat o CAMPANIE FĂRĂ PRECEDENT în România, lansând și un APEL PUBLIC prin care  solicită modificarea Codului Penal, așa încât ”Mafia lemnului” să fie aspru pedepsită. Pădurile României dispar ”ca prin farmec” sub asediul permanent al drujbelor controlate de infractorii pentru care mediul nu înseamnă absolut nimic, iar decapitarea a hectare întregi de pădure nu reprezintă, într-un final, decât încă o afacere care ”produce” milioane de euro.

Mihai Morar: Dragi conducători, nu ne mai certați. Semnat, Poporul (OPINIE)

Nici nu contează cum vă chemați – trumpi, werneri sau arafați – vă rog din inimă, nu ne mai certați. Nici părintește, nici arogant, nici tiranic. Nici cu ”după sărbători, vor urma înmormântări”, nici cu ”îi așteptăm la spital, o parte din ei nu o să scape”. Furia nu ține loc de fermitate. Nervii nu sunt dovadă de tărie.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase