O fetiță de 6 ani din Jilava a murit, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel de aproximativ aceeași vârstă. Ce s-a întâmplat

O fetiță de 6 ani din Jilava a murit, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel de aproximativ aceeași vârstă. Ce s-a întâmplat
O fetiță de 6 ani a murit, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel de aceeași vârstă (FOTO - Arhivă)
Publicat: 29/07/2020, 00:15
Actualizat: 29/07/2020, 00:30

O fetiță de 6 ani din Jilava a murit, marți dimineață, după ce a fost lovită cu pumnul în burtă de un băiețel în vârstă de 5 ani și jumătate. Cei doi se jucau, luni seară, în spatele blocului în care locuiau, dar la un moment dat s-au certat și chiar s-au luat la bătaie.

Băiatul a lovit-o cu pumnul în burtă, iar fetița a făcut hemoragie internă și a fost transportată la Spitalul Marie Curie (fost Budimex) din sectorul 4.

Peste noapte, însă, aceasta s-a simțit din ce în ce mai rău, iar dimineață a fost declarat decesul. Totuși, medicii cred ca fetița mai suferea și de alte afecțiuni, din moment ce s-a ajuns la acest deznodământ tragic atât de repede și doar di nacel motiv, lovitura primită de la partenerul său de joacă. Autopsia trupului fetiței va face lumină în acest caz.

Fetita facea parte dintr o familie numeroasă, cu 12 frati, iar părinții săi lucrează la ADP Sector 4 (Administrația Domeniului Public). Băiatul e are ambii părinți casnici.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Ilfov va demara anchetă în acest caz, pentru că ambii minori erau nesupravegheați.

Un băiat de doar 6 ani din Oradea a murit, după ce a fost împuns în inimă cu un cuţit

Un băieţel în vârstă de 6 ani din Oradea a murit, în urmă cu o săptămână, după ce a fost împuns cu un cuţit în inimă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, a declarat pentru Mediafax că ancheta urmează să stabilească ce s-a întâmplat în cazul morţii băieţelului, deoarece circumstanţele sunt neclare.

„Urmează să lămurim dacă a fost o împungere accidentală cu cuţitul, dacă a căzut băieţelul, dacă l-a împuns vreunul dintre fraţi, dacă a fost sau nu un adult de faţă”, a spus Leucea.

Mama băieţelului era în casă, dar ancheta va stabili dacă se afla şi în aceeaşi cameră în care a avut loc incidentul.

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatele necropsiei de la Institutul de Medicină Legală (IML).

Familie ucisă pe centura Craiovei de un șofer care ar fi încercat să se sinucidă! Printre victime și o fetiță de 6 ani

Trei persoane, printre care și o fetiță de 6 ani, au murit în urma unui accident cumplit produs, în această dimineață pe Centura de Nord a Craiovei. Un tată și fetița lui de 6 ani au murit pe loc, iar mama copilului a fost transportată la spital.

Leontin Marian Popa, un tânăr de 25 de ani din Gherceşti, județul Dolj, care conducea un autoturism pe Drumul Național 65 (DN 65), a pătruns pe contrasens cu intenția de a se sinucide, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru, județul Gorj.

Având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetarile urmând să fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult