A cântat de frică pentru interlopi! Florin Salam nu mai poate să tacă: Ce a declarat manelistul în fața anchetatorilor

A cântat de frică pentru interlopi! Florin Salam nu mai poate să tacă: Ce a declarat manelistul în fața anchetatorilor
A cântat de frică pentru interlopi! Florin Salam nu mai poate să tacă: Ce a declarat manelistul în fața anchetatorilor / Foto: Cancan.ro / Pixabay.com
Publicat: 22/08/2020, 13:36

Mai mulți maneliști au fost terorizați, ba chiar agresați fizic de interlopi, pentru a cânta în fața lor.

Florin Salam a luat un pumn în figură la un eveniment, scrie cancan.ro. Nu a fost primul scandal de acest gen, Salam cântând, după cum spune, mai mult de teamă la unele petreceri private ale clanurilor mafiote.

Interlopii din clanul Duduianu l-ar fi șantajat de mai mulți ani pe Florin Salam, care a cântat la funeraliile liderului interlop ucis Emi Pian.

Salam era obligat să cânte la diverse evenimente, atât în România, cât și în Anglia și Germania, doar că banii pentru concertul lui ajungeau la Duduieni.

Florin Salam a și declarat asta în fața anchetatorilor, susținând că acceptase să participe la evenimente de frică, deoarece știa că interlopii pot fi foarte periculoși și violenți.

„Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi.

De asemenea, Florin Salam mai arată că îi este teamă de Constantin Nicolae, zis Aramis, și familia acestuia deoarece cunoaște că este o familie violentă”, transmit anchetatorii.

”Caracatița” interlopilor care i-au șantajat și stors de bani pe maneliști! Membrii clanului Duduianu beneficiau de ajutorul unor funcționari publici (EXCLUSIV)

Membrii clanului Duduianu, acuzați de anchetatori că i-ar fi amenințat și jefuit pe mai mulți lăutari de succes, printre care Florin Salam și Nicolae Guță, câștigau sume uriașe și din infracțiuni de cămătărie. În acest sens, polițiștii au reușit să probeze că interlopii erau ajutați inclusiv și de unii funcționari publici. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de GÂNDUL.RO, arestarea liderilor clanului Duduianu reprezintă numai o parte din activitatea membrilor acestei grupări criminale.

BREAKING NEWS. Interlopul „Denom” a fost arestat preventiv pentru șantajarea maneliștilor Salam & Guță! Alți patru complici au primit mandate pentru o perioadă de 30 de zile (INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ)

Unul dintre liderii celebrului clan Duduianu, Sofian Văduva, zis ”Denom”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat că i-ar fi șantajat și ”stors” de 100.000 € pe maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță. Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că judecătorii de la Sectorul 1 au admis cererea procurorilor cu privire la emiterea a cinci mandate de arestare pentru „Denom” și patru dintre complicii săi.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult