ACUZAȚII. Fotomodelul Laurette și-a externat bunicul plin de vânătăi din Spitalul Județean Brăila: „Mi-e scârbă de sistemul medical românesc”

Redactor:
Dragos Tanase
ACUZAȚII. Fotomodelul Laurette și-a externat bunicul plin de vânătăi din Spitalul Județean Brăila: „Mi-e scârbă de sistemul medical românesc”
Laurette aduce acuzații grave Spitalului Județean din Brăila (FOTO: Facebook)

Laurette s-a dezlănțuit pe Facebook, fiind revoltată de ceea ce se întâmplă în spitalele din România, în general, dar în special de situația din Spitalul din Brăila. Celebra cântăreață și renumit model a prezentat imagini șocante cu bunicul său, după ce a fost tratat timp de zece zile în Spitalul Județean Brăila.

Bărbatul prezenta numeroase vânătăi pe corp, el fiind internat în urmă cu zece zile din cauza unui preinfarct. În plus, Laurette susține că nu este singurul lucru revoltător, scrie Antena 3.

Bunicul lui Laurette, după externarea din Spitalul Județean Brăila (FOTO: Facebook)
Bunicul lui Laurette, după externarea din Spitalul Județean Brăila (FOTO: Facebook)

 

„Bunicul meu!!! Atașez aceste poze să vedeți în ce țara trăim și în ce hal a fost externat, după 10 zile de spitalizare în Brăila la Spitalul Județean. Săptămana trecută am fost în vizită la bunicul meu, care a fost luat cu ambulanța – acum câteva zile – deoarece a făcut un preinfarct. Evident că nimeni din familie nu a fost lăsat să între să-l viziteze, mâncarea este dusă bolnavilor ca la porci, pături de tot rahatul… nu mai vorbim de mâncare și tratament . În ce țară trăim ? De ce mai plătim asigurare medicală?? Cum să externezi un bătran în halul acesta??? Doamne Dumnezeule ce oameni sunteți ?? Cum ați putut să va bateți joc de un bătran în acest fel ??? Mi-e scârbă de sistemul medical românesc. Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu în halul acesta? Ar trebui să răspundă pentru bătaia asta de joc! (…) Nu am cuvinte!!! Am rămas efectiv șocată când l-am văzut în starea asta externat”, scrie – printre altele –  Laurette pe pagina sa de Facebook.

Modelul Laurette s-a ales cu arsuri de gradul II după un tratament de înfrumusețare, în urmă cu opt ani

Modelul Laurette a ajuns la Spitalul Floreasca în 2012, la sfârșitul lunii aprilie, cu arsuri de gradul II pe abdomen după ce a apelat la un tratament revoluționar, care promite scăderea în greutate și diminuarea vergeturilor.

„Tratamentul mi-a fost recomandat de medicul de la acel centru de înfrumusețare. A fost prima dată când am apelat la o astfel de procedură. Singurele tratamente pe care le fac în centrele de înfrumusețare sunt masajul de relaxare, manechiură și pedichiură”, declara, atunci, Laurette pentru GÂNDUL.RO.

Procedura presupunea șase ședințe de tratament, care costau împreună 750 de euro. Manechinul se afla la prima ședință pentru care a plătit 150 de euro.

Fiica sa a fost bătută la școală, anul trecut. „A fost plină de sânge, i-a spart dantura…”

Laurette trece prin momente grele, anul trecut, atunci când fiica sa a fost bătută la școală de un coleg.

Vedeta de culoare i-a cerut ajutor chiar ministrului Educației și Cercetării, Monica Cristina Anisie, într-un mesaj cutremurător.

Laurette a rememorat momente neplăcute din propria copilărie și este tristă că fiica ei trece prin același calvar. Serena s-a ales cu un dinte spart, în urma bullyingului unui coleg, susține cântăreața.

Inchide