Adolescent de 15 ani din Hunedoara, ARESTAT pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani

Adolescent de 15 ani din Hunedoara, ARESTAT pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani
Publicat: 07/02/2023, 13:34
Actualizat: 07/02/2023, 13:37

Un adolescent de 15 ani a fost arestat preventiv luni, printr-o decizie a magistraților de la Judecătoria Petroșani, după ce cu o zi înainte a fost acuzat că ar fi violat un băiat de 7 ani. 

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din orașul Petrila au fost sesizați duminică de o femeie cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 7 ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, din Petrila.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, sâmbătă, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, prieten al copilului.

„La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate”, susțin polițiștii, potrivit Mediafax.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi l-au reținut pe tânărul de 15 ani.

Acesta a fost prezentat luni magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase