Adolescent din Târgoviște ajuns la spital după ce ar fi consumat droguri, fără să vrea, la banchet

Adolescent din Târgoviște ajuns la spital după ce ar fi consumat droguri, fără să vrea, la banchet
Tragedie în Dâmbovița. Fetiță de 11 ani, ucisă pe trecerea de pietoni, sub privirile tatălui, de un TIR condus de un polonez
Publicat: 08/06/2022, 18:25
Actualizat: 08/06/2022, 18:26

Consum de droguri la banchetul de absolvire a clasei a opta. Un băiat de 14 de ani din Târgoviște ar fi consumat, fără să vrea, droguri. În timpul petrecerii de final de an copilului i s-a făcut rău şi a ajuns la spital, unde i s-au făcut teste toxicologice, iar rezultatul a fost pozitiv. Banchetul s-a desfășurat la un local din Târgoviște, unde au participat și câțiva profesori.

Mama adolescentului spune că și-a luat fiul de la petrecere la miezul nopții. Câteva ore mai târziu, băiatul a început să se simtă rău și a prezentat stări de somnolență, confuzie, vărsături și pierderi de memorie.

Ajuns a doua zi dimineață la spital, adolescentul a ieșit pozitiv la benzodiazepină, sedativ utilizat de regulă pentru tratarea anxietății și insomniei, substanța fiind considerată însă și un drog recreațional.

Mama băiatului crede că cineva i-a pus droguri în pahar fără ca acesta să își dea seama

Băiatul a negat categoric că ar fi luat ceva cu bună știință. Mama lui este convinsă că cineva i-a pus, pe neobservate, substanța în pahar.

Reprezentanții spitalului au anunțat poliția, care va face cercetări în acest caz. Între timp, adolescentul a fost externat și se simte mai bine, potrivit stirileprotv.ro.

Consumul de droguri la vârste din ce în ce mai fragede a devenit o problemă destul de gravă în ultimii ani în România. Incidentul vine la numai câteva zile după ce un tânăr de 25 de ani a murit din cauza unei supradoze în timpul festivalului de muzică SAGA , desfășurat weekend-ul trecut în Capitală.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase