ALEGERI LOCALE 2012. Ponta: „Am luat un scor mai bun decât ne așteptam, pentru fiecare partid din USL”

ALEGERI LOCALE 2012. Ponta: Am luat un scor mai bun decât ne așteptam, pentru fiecare partid din USL
Publicat: 11/06/2012, 12:58
Actualizat: 11/06/2012, 17:01

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la finalul ședinței USL, că formațiunea a obținut rezultate mai bune la alegerile locale decât se așteptau liderii Uniunii, și fiecare partid în parte a obținut cele mai bune rezultate din istoria sa.

„Niciunul dintre cele trei partide, PSD, PNL și PC, nu a obținut niciodată un scor mai bun decât l-am obținut acum împreună. PSD a luat cele mai multe Consilii Județene și primării din istoria sa, PNL cele mai multe din istoria sa, PC câștigă președinte de Consiliu Județean la Maramureș, primar reședință de județ la Deva și Sectorul 4, deci e prima dată când o alianță aduce mai mult fiecăreia dintre partidele componente decât dacă ar fi mers separat”, a susținut Ponta.

Liderul social-democrat a afirmat că rezultatele democrat-liberalilor sunt justificate de „personajele odioase” din PDL și trebuie să fie o învățătură pentru USL. „E un semn că dacă vom face ca ei vom păți ca ei și obligatoriu trebuie să învățăm această lecție”, a afirmat Ponta.

El a precizat că scorul Uniunii a fost chiar mai mare decât sperau liderii USL, fiind înregistrate „victorii istorice”.

„Avem rezultate pe care nici măcar noi nu le speram, am scos PDL din București, a zburat Flutur de la Suceava, în lacrimile doamnei Anastase am câștigat Ploieștiul, la Dâmbovița populația județului de primește cu drag, și inclusiv victorii istorice. Adiță, sau cum îl chema pe Videanu, a pierdut Videle, orașul său drag, iar pentru domnul Iliescu am câștigat Oltenița”, a mai explicat Victor Ponta.

Andi Manciu, [email protected]

Citește aici dosarul complet de la ALEGERI LOCALE 2012 și află REZULTATE ÎN TIMP REAL: ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE și EXIT POLL – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase