Ramona Loznianu
24.02.2015
Știri

Alertă cu bombă la Chișinău, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

Alertă cu bombă la Chișinău, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis
Serviciile de pază a două bănci din Chișinău au fost informate că sediile acestora ar fi minate. Președintele României, Klaus Iohannis are astăzi programată o vizită oficială la Chișinău.

„Poliția a fost alertată de angajații de pază a acestor bănci, care la rândul lor au primit mesaje prin sms, precum că sediile a două bănci diferite au fost minate. Urmează a fi aplicate toate procedurile de verificare. Informația a parvenit la orele 9:00. Au fost trimiși criminaliști și geniști de la BombTeh. Așteptăm concluzia lor”, a declarat ofițerul de presă al direcției de Poliție a Municipiul Chișinău, Adrian Jovmir, potrivit publika.md.

Una dintre cele două bănci este situată pe Columna, iar alta pe Bănulescu-Bodoni. Toți angajații celor două bănci au fost evacuați.

Potrivit fostului ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, în ultimii ani astfel de cazuri au loc tot mai des.

Președintele Klaus Iohannis face, marți și miercuri, o vizită oficială în R. Moldova, la aproape o săptămână după ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, șeful statului având pe agendă convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar și cu liderii principalelor partide politice.

Inchide