• Publicat:
Știri

Alexandra Stan, experiență dură cu operatorul de la 112: M-a întrebat de ce sun eu și nu doamna respectivă. Le-am zis că femeie aia e bătută, mi-au pus mii de întrebări… Nu au trimis pe nimeni

Alexandra Stan, experiență dură cu operatorul de la 112: M-a întrebat de ce sun eu și nu doamna respectivă. Le-am zis că femeie aia e bătută, mi-au pus mii de întrebări… Nu au trimis pe nimeni
Cântăreața Alexandra Stan povestește cum a încercat să ajute o femeie agresată și s-a lovit de indiferența unui operator de la 112.

Alexandra a sunat la 112 pentru a anunța că vecina ei este bătută de soț, scrie știrileprotv.ro.

„Mi-a zis cum adică de ce să sun eu și nu doamna respectivă și am zis ca femeia aia e batuta, era o doamnă la telefon 112, mi s-au pus 15 mii de întrebări, am zis ca eu sunt Alexandra Stan, am fost bătută și femeia asta mănâncă bătaie, vă rog, trimiteți o patrulă să verifice.

Nu au trimis”, a povestit vedeta.

Alexandra Stan, victima unei agresiuni în trecut

În 2013, însăși Alexandra a ajuns la spital cu vânătăi și echimoze, după ce ar fi fost bătută, potrivit tatălui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum național din Constanța, un echipaj de Poliție intervenind pentru a o ajuta pe tânără.

 Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, sâmbătă, în jurul orei 19.00, un echipaj al Poliției Rutiere care patrula pe drumul național ce leagă Constanța de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea șoselei, în dreptul ieșirii de pe Autostrada Soarelui, un bărbat și o femeie care se certau, în apropierea unui autoturism.

Astfel, oamenii legii au oprit, i-au legitimat pe cei doi, stabilind că este vorba despre cântăreața Alexandra Stan și Marcel Prodan.

 Conform sursei citate, tânăra avea urme de violență pe față, polițiștii propunându-i acesteia să o transporte la spital, și, totodată, au sfătuit-o să depună o plângere împotriva agresorului.

Alexandra Stan a acceptat să fie transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost tratată, însă nu a necesitat internarea.

Tatăl cântăreței, George Stan, a declarat pentru Gândul că fiica lui ar fi fost aruncată din autoturism de managerul Marcel Prodan și ar fi fost găsită pe șosea de un cetățean străin și de un echipaj de Poliție.

 „Norocul ei a fost că a oprit un cetățean străin mașina când a văzut-o acolo chircită și plină de sânge. A venit și un echipaj de Poliție care mi-a luat fata și a dus-o urgent la spital”, a spus bărbatul.

Acesta a mai spus că abia duminică a aflat despre incident, precizând că „va merge până în pânzele albe ca să se facă dreptate”.

„O să merg până în pânzele albe ca să se facă dreptate. Avem avocat, am depus plângere la Parchet, avem martori și procesul-verbal de la Poliție”, a afirmat George Stan.

El a mai povestit că fiica lui se simte rău, „are ochii tumefiați și o doare rinichiul pentru că a fost lovită cu picioarele”.

De asemenea, acesta a spus că între Alexandra Stan și Marcel Prodan exista o relație profesională, „nu de iubire”.

Tatăl cântăreței a mai spus că ceea ce a apărut pe Facebook, respectiv că fiica lui a avut un accident rutier și este în comă, este „o minciună”.

„Alexandra are două milioane de fani care acum sunt îngrijorați că ea ar fi în comă. Alexandra nu are cum să le răspundă, pentru că doar managerul ei are acces la mail, la site și la contul ei de Facebook. Tot ce a scris pe Facebook e o minciună”, a mai spus bărbatul.

Inchide