• Publicat:
Știri

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincă: Soția lui a venit în aprilie în România și a stat o lună în Casa Groazei

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincă: Soția lui a venit în aprilie în România și a stat o lună în Casa Groazei
Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus, la emisiunea "Marius Tucă Show", că soția principalului suspect din cazul crimelor din Caracal a venit în România pe 26 aprilie, după momentul la care se presupune că Luiza Melencu ar fi fost ucisă, și a stat o lună în "Casa Groazei".

„Soția lui mi-a spus că nu îi vine să creadă pentru că sunt împreună de 40 de ani și nu crede că a fost în stare de așa ceva, după care a spus că dacă vinovat trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut, dar mi-a spus că nu poate să creadă așa ceva, că a putut să facă așa ceva fără să aibă cea mai mică îndoială. Dânsa s-a pensionat, a lucrat în Italia, s-a pensionat și a venit în România, pe 26 aprilie cred, a venit în țară și a stat o lună de zile în domiciliul acestuia, până în mai. Deci după dispariția Luizei, din martie. Astea-s informațiile pe care le am de la soție. După care a plecat la Arad și nu s-a mai întors, nu știu dacă a mai revenit din mai până în iulie, nu știu să spun, dar în mod cert, nu a stat o perioadă lungă”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Chestionat ce impresie i-a făcut Gheorghe Dincă, apărătorul a precizat: „Mi s-a părut o persoană care într-un final a înțeles să coopereze, deși inițial a fost rigid. Apreciez că a conștientizat gravitatea faptului și probabil sub puterea complexului faptelor comise, a început să aibă remușcări și într-un final a recunoscut”.

Tags:
×
Inchide