Anda Adam, război total cu pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Ce a pățit artista după ce și-a parcat BMW-ul pe două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități. “Am fost înjurată în ultimul hal!” / “Trebuie sancționată!”

Anda Adam, război total cu pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Ce a pățit artista după ce și-a parcat BMW-ul pe două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități. “Am fost înjurată în ultimul hal!” / “Trebuie sancționată!”
Anda Adam, război total cu pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Ce a pățit artista după ce și-a parcat BMW-ul pe două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități. “Am fost înjurată în ultimul hal!” / “Trebuie sancționată!”
Publicat: 05/10/2020, 16:12

Anda Adam este la cuțite cu pagina “Polițiștii au umor”, după ce un BMW i8, care aparține cântăreței, a fost fotografiat parcat pe două locuri rezervate persoane cu dizabilități. Ulterior, artista a anunțat că va raporta pagina la Facebook. Cel care administrează pagina i-a oferit, însă, o replică dură.

Mașina care îi aparține Andei Adam a fost pozată în parcarea subterană a unui mall din Capitală. „Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște shopinguri, a lăsat-o și ea așa, în punctul mort„, este mesajul postat lângă imagine, pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”.

Anda Adam a fost aspru criticată de cei care urmăresc pagina amintită mai sus, motiv pentru care artista a a reacționat pe o rețea socială, explicând că mall-ul era aproape de ora închiderii, astfel că a considerat că nu va incomoda pe nimeni dacă va parca pe locurile destinate celor cu dizabilități.

1. Mi-am permis’ să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute!?

2. După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere!

3. Am parcat așa fix 5 minute cât am urcat să iau o felie de tort copilului.

4. Copilul era în dreapta spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

5. La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și ‘certată’ de o ‘domnișoară’ cu pălărie neagră în cap stilul ‘vama veche’, că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca ‘PROASTA’… citez. Probabil acestă ‘epavă’ este una din acest grup sau din alt grup similar și văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzătoare, că dacă nu știați, există ‘una cu pălărie’ care este justițiară parcărilor din mall! Dacă citești acest mesaj ‘pălăriato’, află că am scos mașina și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!„, a fost replica Andei Adam pe Facebook.

Anda Adam a parcat ilegal în parcarea unui mall

Ce răspuns a primat Anda Adam

Ultima reacția a ținut să o aibă, totuși, pagina „Polițiștii au umor”, prin intermediul căreia se solicită sancționarea de urgență a cântăreței pentru faptul că a încălcat legea.

Stimată doamnă/domnișoară Anda Adam! Răutățile la adresa dumneavoastră sunt rezultatul felului cum parcați, în acest caz.

Eu nu am instigat pe nimeni să vă jignească sau să vă atribuie fel și fel de epitete. V-am blurat numărul de înmatriculare, tocmai pentru a evita să fiți ținta a ceea ce afirmați.

Chiar dacă pe alte pagini nu vi s-a acordat acest privilegiu. Hate ia toata lumea, eu, ca polițist, dumneavoastră ca artist, s.a.m.d. Nu voi șterge postarea până nu voi avea certitudinea că ați fost sancționată contravențional de către colegii de la IPJ Cluj și până nu va veți cere scuze față de beneficiarii acelor locuri de parcare.

Iar dacă nu vă vor sancționa potrivit legii 145/2020 colegii din Cluj, voi solicita personal printr-o petiție acest lucru. Spuneți că nu puteți parca în altă parte din cauza modului de deschidere al portierelor. Și că era ora închiderii în mall.

Cred că deja îmi jigniți inteligența, fie ea și de polițist. Dacă era ora închiderii, cum încercați să ne păcăliți, mai ales în această situație, găseați locuri de parcare extrem de multe… doar că, ce să vezi, nu erau chiar lângă intrare.

Nu e vina persoanelor cu dizabilități ca dumneavoastră nu ați ‘luat in calcul’ modul de deschidere al portierelor.

Puteți să raportați pagina cât doriți, nu mi-e teamă de astfel de amenințări și nici de avocații dumneavoastră. Astfel de practici nu vă fac cinste și nici nu vor atrage altceva în afară de acel hate la care vă referiți.

Niște scuze publice, că tot ați afirmat că sunteți persoană publică, un proces verbal cu sancțiunea primită și plătită, cred că v-ar fi de mare ajutor. Asumați-va ceea ce faceți, de aceea sunteți persoană publică, nu?: )

P.S. Am postat mesajele pentru a vă putea acorda dreptul la replică.

Update: îmi spun neoficial colegii de la Cluj, că fotografia nu este facută la ei, ci la Afi Mall Cotroceni și nu au cum să o sancționeze, din cauza competenței teritoriale, ceea ce este foarte corect. Hai că poate avem noroc la București!„, se arată pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Bursa din New York ar putea fi prima mare bursă cu tranzacții 24/7