Andreea Bănică, decizie radicală: nu-și mai lasă fiica la școală! Artista a dezvăluit motivul. “Am un sentiment ciudat. Prințesa mea…”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Andreea Bănică, decizie radicală: nu-și mai lasă fiica la școală! Artista a dezvăluit motivul. “Am un sentiment ciudat. Prințesa mea…”
Andreea Bănică, decizie radicală: nu-și mai lasă fiica la școală! Artista a dezvăluit motivul. “Am un sentiment ciudat. Prințesa mea...”

Andreea Bănică refuză să-și mai trimită fiica la școală. De vină este, logic, pandemia de coronavirus, numărul de cazuri noi explodând în ultimele săptămâni. Cântăreața a făcut anunțul pe contul personal de socializare.

Andreea Bănică a precizat că se teme pentru familia ei, motiv pentru care, cel puțin pentru o perioadă, Sofia nu va mai merge la școală, cum fac colegii ei. Astfel, micuța va urma cursurile de acasă, online.

Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școala de acasă, online pentru că i se permite acest lucru„, a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică așteaptă cu nerăbdare ca lucrurile să revină la normal, să se încheie pandemia, iar oamenii să-și poată relua activitățile de dinainte.

Îmi doresc să scăpam mai repede de acest virus covid 19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârsta (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere!„, a mai scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică are motive serioase de îngrijorare: încă 1.120 de cazuri noi de coronavirus în România

Până pe 26 iulie, pe teritoriul României au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 25.643 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.572 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.120 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 379 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
COMENTARIU Lelia Munteanu. Cum s-a ajuns în Israel de la peste 9.000 la sub 1.000...
Ursula von der Leyen: Livrarea potenţialelor vaccinuri COVID-19 către ţările UE ar putea începe în...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A MURIT! Este vorba despre o vedeta din trustul PRO TV
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
Horoscop 29 octombrie 2020. Zodia asta primește o promovare la job! Vin mai mulți bani
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Doinița Oancea, imagine total neașteptată! În sânii goi și plină de tatuaje pe internet
×
Inchide