ANUNȚ. Acțiune amplă de dezinfecție în blocurile din Sectorul 4. Primăria va igieniza în următoarele trei zile toate cele peste 4.500 de scări de bloc și spații verzi

Redactor:
Gandul

Primăria Sectorului 4 continuă activitățile de igienizare și de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din sector și după ridicarea stării de urgență, instituită la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, de mâine și până duminică, peste 150 de angajați ai ADP Sector 4 și ai operatorului de salubritate, dotați cu 80 de atomizoare și alte echipamente specifice, vor interveni pentru a igieniza toate scările de bloc și spațiile verzi adiacente acestora.

Toate informațiile referitoare la acest subiect sunt oferite de către primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, vineri, 22 mai a.c., începând cu ora 10:00, în Parcul Lumea Copiilor (intrarea de lângă Palatul Național al Copiilor).

Și parcurile din Sectorul 4 au fost dezinfectate înainte de deschidere

De asemenea, primarul Sectorului 4, Daniel BĂLUȚĂ, a susținut vinerea trecută, în parcul Lumea Copiilor (intrarea de lângă Palatul Național al Copiilor) o conferință de presă privind ultimele măsuri de dezinfecție și de igienizare a parcurilor din Sectorul 4, înainte de deschiderea acestora.

În cadrul acțiunii, primarul a prezentat noile dotări ale agenților de poliție locală, ce vor asigura ordinea publică în parcurile din sector, mai exact o flotă de mașini electrice și trotinete electrice, nepoluante și prietenoase cu mediul.

Cele două parcuri aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4 (Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor) au fost deschise. De asemenea, tot a fost permis și accesul la plaja publică ecologică amenajată în Orășelul Copiilor.

Cel mai mare spital universitar dentar, construit în Sectorul 4

Cel mai mare spital universitar de stomatologie din România este construit de Primăria Sectorului 4 pe Șoseaua Olteniței nr. 9A. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, Rectorul UMF Carol Davila, Viorel Jinga și profesorul Alexandru Rafila au fost în vizită pe șantierul viitorului spital.

„Sunt astăzi într-o zi mai mult decât specială, în primul rând vreau să le mulțumesc pentru prezență profesorilor. Sunt extrem de onorat că întreaga comunitate a sectorului 4 a întreprins acest demers extrem de important și anume acela de a genera un centru medical cu specific de stomatologie, necesar pentru noi toți cei din sectorul 4 și nu numai.

Comunitatea noastră este onorată de prezența unui astfel de centru universitar, pentru că nu facem altceva decât să dezvoltăm societatea noastră în această modalitate. Această investiție care înseamnă o clădire de 5.000 de metri pătrați dispusă pe două nivele, o clădire care este finanțată de Compania Națională de Investiții și aș dori pe această cale să mulțumesc din tot sufletul guvernului României, atât fostului guvern, cât și actualului guvern, condus de Ludovic Orban pentru că nu a contat pentru partide decât sănătatea oamenilor. E un exemplu că pe mai multe domenii de activitate putem proceda astfel.

Inchide