• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Anunț crunt pentru cei care au cont la bancă. Răsturnare de situație fără precedent. Cîțu: „PSD îi urăște pe români!”

Anunț crunt pentru cei care au cont la bancă. Răsturnare de situație fără precedent. Cîțu: „PSD îi urăște pe români!”

Ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, marți, că au fost eliminate prevederile din OUG 5 / 2020 prin care ANAF are obligația de a ridica în maxim o oră popririle pe conturile bancare. Eliminările au fost efectuate de către Comisia de buget-finanțe din Senat.

„PSD îi URĂȘTE pe Români!!

Astăzi încă o dovada că PSD îi urăște pe romani.

PSD-știi din comisia de buget și finanțe din Senat au ELIMINAT prevederile din OUG 5/2020, pe care am aprobat-o în urmă cu câteva săptămâni, prin care ANAF are obligația expresă de a ridica IMEDIAT, adică în cel mult o oră, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum și noile termene stabilite pentru restructurarea de către firme a datoriilor la bugetul de stat.

PSD-istii vor ca în continuare românii să se plimbe de la o bancă la alta atunci când au conturile poprite. De ce? Pentru PSD-iștii îi urăsc pe romani și vor să se răzbune”, a scris Florin Cîțu.

„PSD nu dorește modernizarea Fiscului”

„Mai mult. Este evident acum că PSD-istii nu vor informatizarea ANAF pentru că își pierd sursele de finanțare. Evaziunea fiscală dispare cu informatizarea ANAF și în același timp dispare și finanțarea pentru socialiști.

Trebuie să-i oprim!

Este nevoie urgent de alegeri anticipate. Și le vom avea”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Inchide