Anunț important pentru fanii lui Robbie Williams, înaintea concertului din 17 iulie

Anunț important pentru fanii lui Robbie Williams, înaintea concertului din 17 iulie
Publicat: 13/07/2015, 09:52

Organizatorii evenimentului informează că pe lista obiectelor interzise în spațiul de concert se numără binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi și mâncare, bagaje și genți voluminoase, aparate foto profesionale și semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și iPad-uri. În caz de ploaie, spectatorii sunt rugați să folosească pelerine de ploaie, accesul cu umbrele fiind interzis. De asemenea, accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente, iar la intrarea în spațiul de concert toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul participanților la concert și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor și intrarea Coșbuc.

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal față de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucții și este situată față de scenă la o distanță care nu depășește distanța obișnuită dintre peluza unui stadion normal și scenă, la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Având în vedere zgomotul foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor cu vârsta sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor și persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea și cumpărărea invitațiilor și a biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate și reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internațional „Let me Entertain You”, care se desfășoară în peste 10 țări.

Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, și a mai inclus show-uri în orașe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) și Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute și de succes cântece ale lui Robbie Williams.

În deschiderea concertului susținut de Robbie Williams vor susține recitaluri artistul britanic Lemar și cântăreața Delia.

Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul susținut de artist în Piața Constituției din București pot urmări show-ul online, pe telekomtv.ro, precum și pe aplicația de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitați să își rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16.00, fie că sunt sau nu clienți Telekom, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziția 100 SD și 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18.00.

Înregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmând o serie de pași. Informațiile complete despre înregistrare, atât pentru clienții Telekom, cât și pentru cei care nu utilizează aceste servicii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Show-ul de la București susținut de Robbie Williams este organizat de D&D East Entertainment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun