• Publicat:
Știri

Anunț pentru șoferi: Traficul pe două drumuri naționale este restricționat din cauza alunecărilor de teren și aluviunilor

Anunț pentru șoferi: Traficul pe două drumuri naționale este restricționat din cauza alunecărilor de teren și aluviunilor
În urma ploilor din ultimele zile, în județul Argeș, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgoviște, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren, iar în județul Hunedoara pe DN 7 Sebeș - Deva, la kilometrii 356 și 357, circulația se desfășoară pe un fir alternativ, din cauza apei.

În urma precipitațiilor din ultimele zile, în județul Argeș, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgoviște, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Totodată, în județul Hunedoara, pe DN 7 Sebeș – Deva, la kilometrii 356 și 357, circulația se desfășoară pe un fir alternativ, din cauza apei pluviale care inundă parțial suprafața carosabilă pe aproximativ 100 metri.

În județul Alba, pe DN 1 Sebeș – Aiud, la această oră se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 metri.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulație pe rețeaua de autostrăzi, astfel:

Pe Autostrada 1 București – Pitești, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeș, în zona localității Căscioarele, județul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către București) pe calea 1 (sensul către Pitești), unde se desfășoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada 2 București – Constanța, circulația rutieră este deviată de pe calea 1 (București – Constanța) pe calea 2 (Constanța – București), pe tronsonul kilometric 84 – 92, între localitățile Vlad Țepeș și Vâlcelele, județul Călărași, unde se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Tot pe Autostrada Soarelui, traficul este restricționat pe prima bandă între kilometrii 49 și 65 (Sărulești – Lehliu-Gară, județul Călărași), pe sensul către litoral.

Tags:
Inchide