Anunțul Metrorex pentru perioada minivacanței de 1 decembrie

Redactor:
Anca Olteanu
Anunțul Metrorex pentru perioada minivacanței de 1 decembrie
Detalii în articol

„Trenurile vor circula în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017 conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naționale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă, dar și să meargă să admire decorațiunile care înfrumusețează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcție de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica”, se arată în comunicatul emis.

Programul de circulație a trenurilor de metrou se desfășoară între orele 5:00-23:00, cu mențiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt ale liniilor de metrou, iar la stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2 se așteaptă transferul călătorilor între liniile de metrou M1, M3 și M2.

Trenurile circulă pe linia de metrou 2: Berceni – Pipera la un interval de 9 minute în zilele nelucrătoare și de sărbatorile legale, spre deosebire de zilele lucrătoare când intervalul de circulație variază de la 3 la 12 minute. Pe M1, M3 și M4, trenuri circulă, de asemenea, la un interval de 9 minute în zilele nelucrătoare și de săbătorile legale, potrivit datelor afișate pe site-ul Metrorex.

 

Inchide