Asistenta unui echipaj medical a luat-o pe jos pentru a ajunge la o femeie rănită pe A1, după ce Ambulanța nu a mai putut înainta

Asistenta unui echipaj medical a luat-o pe jos pentru a ajunge la o femeie rănită pe A1, după ce Ambulanța nu a mai putut înainta
Publicat: 25/01/2014, 15:23
Actualizat: 19/05/2015, 16:52

Accidentul în lanț produs, sâmbătă, pe autostrada București – Pitești, la kilometrul 52 a făcut victime colaterale, în condițiile în care o femeie aflată într-o mașină care circula pe sensul de mers către Pitești și care a oprit în siguranță în coloană, a coborât din autovehicul pentru a vedea ce se întâmplă în fața sa, moment în care a fost acroșată de alt autoturism, au declarat reprezentanți ai Comandamentului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, citați de corespondentul MEDIAFAX.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, format din ambulanțier și o asistentă medicală, a plecat către locul în care se află femeia accidentată și care, din primele informații, nu este rănită grav, dar autospeciala medicală nu a mai putut înainta, motiv pentru care asistenta medicală a pornit pe jos către femeia rănită, a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița, Claudiu Dumitrescu.

Potrivit acestuia, decizia a fost luată pentru a scurta pe cât posibil timpul de intervenție, urmând ca, în momentul în care se va debloca traficul pe autostradă, autospeciala să încerce să ajungă până la locul în care se află femeia accidentată.

Coloana de mașini pe sensul de mers București – Pitești se întinde pe câțiva kilometri în urma unu accident în lanț în care au fost implicate opt autoturisme și două TIR-uri și în care două persoane au fost rănite.

Cei doi răniți au fost deja preluați de echipaje medicale, însă curiozitatea femeii care se afla în mașina care reușise să oprească în coloană a dus la producerea acestui nou accident.

Conform datelor furnizate de către reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, accidentul în lanț s-a produs la kilometrul 52 al autostrăzii A1, pe sensul de mers București – Pitești.

Tot sâmbătă, aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit pe firul 2 al autostrăzii A2, între Constanța și București, din cauza viscolului, în accident o persoană fiind rănită și rămânând încarcerată în mașină, echipaje ale ISU și Ambulanței intervenind la fața locului.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, plt. maj. Ovidiu Tătăranu, accidentul s-a produs pe autostrada A2, pe calea 2 a autostrăzii, între Constanța și București, la kilometrul 60, în dreptul localității Lehliu Gară.

Sâmbătă dimineață, avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsă la 18 județe din sudul și sud-estul țării, până duminică la ora 22.00. Potrivit noii avertizări a ANM, se află sub cod portocaliu de viscol până duminică seară județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Teleorman, Girgiu, Dâmbovița, Ilfov, inclusiv municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea și Galați.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice