ATAC. Măcel în Diaspora. Români înjunghiați în plină stradă, în centrul orașului Milano! Poliția italiană are deja o pistă

Redactor:
Marius Olaru
ATAC. Măcel în Diaspora. Români înjunghiați în plină stradă, în centrul orașului Milano! Poliția italiană are deja o pistă
ATAC. Măcel în Diaspora. Români înjunghiați în plină stradă, în centrul orașului Milano! Poliția italiană are deja o pistă / Sursa FOTO: https://www.cancan.ro

Doi cetățeni români au fost înjunghiați în centrul orașului Milano! Măcel în Diaspora sau răzbunare tip avertisment transmisă de Mafie? Deocamdată, Poliția merge pe varianta a doua, dar nu este exclus nici ca la mijloc să fie o ceartă care a degenerat între cei doi oameni ai străzii.

Cert este că metropola Milano, printre cele mai vizitate orașe din lume, a cunoscut adevărate scene de groază în noaptea de luni spre marți, 30 iunie.

Români înjunghiați în centrul orașului Milano

S-a dat alarma luni noapte la Milano, după ce mai mulți cetățeni au sunat la numărul unic de urgență, semnalând că un bărbat zace înjunghiat pe trotuar. Întâmplarea s-a petrecut pe Corso Garibaldi, iar trecătorii au povestit că omul prezintă urme de lovituri de cuțit.

Puțin după ora 22.00, ambulanța sosită la fața locului l-a transportat pe bărbat la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. Între timp, carabinierii au și demarat cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat. Astfel s-a descoperit că bărbatul care avea mai multe urme de înjunghiere la nivelul feței și a gâtului este un om al străzii, în vârstă de 54 de ani, cetățean român.

La scurt timp după, un nou apel raporta că, la numai câteva străzi distanță, în Piazzale Marengo, zace un al doilea bărbat înjunghiat. Deplasați la locul indicat, polițiștii au descoperit un om care prezenta urme de înjunghiere la nivelul capului. Din verificările efectuate au aflat că victima este tot un cetățean român, de 53 de ani, și el om al străzii.

Ambii bărbați înjunghiați sunt internați în stare gravă la spital, dar medicii spun că au șanse să își revină.

Potrivit Milano Today, se pare că martorii ar fi văzut un bărbat care i-a atacat pe cei doi oameni ai străzii cu un cuțit. Totuși, carabinierii merg și pe o altă variantă, anume ca românii să se fi certat între ei, înjunghiindu-se reciproc. În urma altercației, bărbatul de 53 de ani a mai putut parcurge câteva sute de metri înainte să se prăbușească și el din cauza sângerării abundente.

Inchide