Atacați de interlopi, când au încercat să aresteze DOI ROMÂNI. Polițiștii italieni, într-o operațiune anti-drog

Redactor:
Laura Cojocaru
Atacați de interlopi, când au încercat să aresteze DOI ROMÂNI. Polițiștii italieni, într-o operațiune anti-drog
Polițiști italieni într-o misiune anti-drog, atacați de interlopi când încercau să aresteze doi români. Vezi de ce au avut nevoie să scoată pistoalele

Doi carabinieri care se aflau într-o misiune antidrog încercau să aresteze doi români de 17 și 24 de ani. Tinerii au luat-o la fugă, iar polițiștii au fost opriți din urmărire de o grămadă de interlopi. Locuitorii cartierului de la periferia Romei i-au înconjurat pe cei doi polițiști, amenințându-i și bruscându-i. Unul dintre agenți a fost rănit în timpul busculadei, scrie Notizie.

Când situația a început să se înrăutățească, agenții italieni au scos pistoalele și au chemat întăriri pentru a putea face față mulțimii furioase. Altercația a fost filmată de un localnic și postată pe rețelele sociale.

Până la urmă, cei doi români au fost prinși. În timpul perchezițiilor, carabinierii au descoperit că localnicii cartierului Tor Bella Monaca, ascundeau droguri și arme. În mașina pe care o foloseau cei doi cetățeni români, polițiștii au găsit un kilogram de marijuana și un pistol calibrul 38. Autoturismul aparținea unei femei de 54 de ani, iar anchetatorii preseupun că cei doi români i-ar fi plasat drogurile și arma proprietarei mașinii.

 

Inchide