Averile parlamentarilor: De la bijuterii, ceasuri, genți și tablouri în valoare de 750.000 de euro, la propriri de conturi sau chiar… nimic

Averile parlamentarilor: De la bijuterii, ceasuri, genți și tablouri în valoare de 750.000 de euro, la propriri de conturi sau chiar… nimic
Averile parlamentarilor: De la bijuterii, ceasuri, genți și tablouri în valoare de 750.000 de euro, la propriri de conturi sau chiar... nimic / Sursă FOTO: Shutterstock

Parlamentarii trebuie să își depună declarațiile de avere și de interese în termen de 30 de zile de la preluarea mandatului. O scurtă lectură a declarațiilor deja depuse de arată că unii au agonisit averi impresionante, în timp ce alții nu dețin nimic.

Olivia Morar, deputat PNL și fost secretar de stat în Ministerul Justiției, este de profesie avocat iar de-a lungul carierei a reușit să strângă o avere impresionantă – 16 terenuri, 3 apartamente, 12 case în mai multe județe din țară și 2 spații comerciale.

De asemenea, și Vetuța Stănescu, tot deputat PNL, aflată la primul mandat, a declarat că are 3 terenuri, 4 apartamente, o casă de locuit și o casă de vacanță, 2 mașini și economii de 160.000 de lei și 40.000 de euro.

Deputatul care nu deține absolut nimic are doar 24 de ani!

Deputatul AUR Călin Balabașciuc, care a avut emoții la depunerea jurământului, a declarat că nu deține nimic la cei 24 de ani ai săi.

„Eu, Balabașciuc Că-lin Constantin, deputat Al… în circumscripția nr 12 Că-lărași, jur cre-credință patriei mele Ro-mânia. Jur să respect Constituția și ăăă… legile țării”, susținea tânărul deputat la depunerea jurământului.

Un coleg de-ai săi de partid, Mircia Chelaru, a declarat pe propria răspundere că are o proprire pe conturi pentru aproape 200.000 de euro, nespecificând pentru ce anume. Deputatul AUR a refuzat să comenteze situația, potrivit Digi24.

Parlamentarul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a declarat că are bijuterii, ceasuri, genți și tablouri de 750.000 de euro.

Deputatul USR Radu Ciornei a specificat în declarația de avere că deține o colecție de artă populară bucovineană în valoare de 40.000 de euro.

„Tatăl meu, Corneliu Ciornei, a fost jurist și unul dintre cei mai mari colecționari de artă populară bucovineană. De acolo, din… el, din păcate, nu mai este printre noi din 2015. Și am câteva piese din colecția lui. Sunt piese de etnografie, de artă bisericească. Asta este proveniența colecției. A fost unul dintre cei mai mari colecționari de etnografii, menționat și în cartea lui Bănățeanu”, a explicat pentru Digi24 deputatul Radu Ciornei.

 

Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Fabulos! Gigi Becali a dat tunul și a câștigat 15 milioane de euro peste noapte!...
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Câinele lui Dorian Popa câștigă 200.000€ pe an: „Prețurile sunt fără TVA. Vreau să fac...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Am prins-o înfulecând prăjituri după ce a slăbit 40 de kg. Ce vedetă din România...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
NOI RESTRICŢII la graniţa României: Anunţ BOMBĂ de ultimă oră
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Catastrofă la graniţa cu România: Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide