Avertizare METEO. Prognoză specială pentru București: Averse, descărcări electrice și vijelii până miercuri dimineață

Avertizare METEO. Prognoză specială pentru București: Averse, descărcări electrice și vijelii până miercuri dimineață
Meteorologii au actualizat, duminică, prognoza pentru București, avertizând că până miercuri dimineața se vor semnala ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină, temperaturile maxime situându-se între 22 și 28 de grade Celsius.

Duminică, în intervalul orar 11 – 21, după-amiaza și seara, va crește probabilitatea pentru intervale cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelie, avertizează Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade Celsius. În noaptea de duminică spre luni, în intervalul orar 21 – 09, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Luni, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și mai ales pe parcursul zilei vor fi intervale cu averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24-25 de grade Celsius, iar cea minimă de 14-15 grade Celsius.

Marți, vremea va fi în continuare instabilă. În special pe parcursul zilei, vor fi intervale cu averse și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 22-23 de grade, iar cea minimă de 13-14 grade Celsius.

 

Inchide