Bancul spus de Dumitru Dragomir soților Ceaușescu. Când l-a auzit, dictatoarea a avut o reacție șocantă: „Să fii al moartii, de nebun!”

Bancul spus de Dumitru Dragomir soților Ceaușescu. Când l-a auzit, dictatoarea a avut o reacție șocantă: „Să fii al moartii, de nebun!”
Bancul spus de Dumitru Dragomir soților Ceaușescu / (FOTO: Mediafax Foto / Darius Mitrache)
Publicat: 06/12/2021, 16:12

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a recunoscut că a fost chemat la o petrecere privată dată de Nicolae și Elena Ceaușescu.

Acolo a fost pus să spună un banc despre șeful statului și omul de fotbal s-a conformat, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat celor de la Kanal D.

Dragomir a recunoscut că are o pensie de 120 de milioane de lei vechi! Nu e prima dată când Dragomir vorbeşte fără ocolișuri despre acest subiect.

În februarie 2020, la ProSport Live, omul de fotbal a recunoscut că are o pensie „grasă“ şi că, lunar, cheltuieşte în jur de 5.000 de lei.

Despre Ceaușescu: „Da, avea un umor extraordinar”

Dumitru Dragomir a vorbit la superlativ despre fostul președinte Nicolae Ceaușescu.

„Da, avea un umor extraordinar. Era un om absolut deosebit, cald, iubitor de oameni. Mi-a spus atunci la masa aia să nu faceți prostii că vă desființez. I-am spus un banc. M-a întrebat dacă știu un banc cu Ceaușescu: Știu, tovarășe președinte!

Bancul era despre Hrușciov, Ceaușescu și Kennedy

Uitați, pe o navă s-au întâlnit Hrușciov, Ceaușescu și Kennedy. Și s-au întrebat: care nație e cea mai curajoasă din lume?! Românul a zis a noastră, americanul la fel, rusul că a lor.

Și a spus: John, aruncă-te în ocean cu cuțitul ăsta și scoate 2, 3 rechini! S-a aruncat, a scos 2 rechini, dar fără o mână și fără un picior. Rusul către Alioșa: ia un cuțitaș mai mic și scoate 3 rechini! S-a aruncat, a ieșit fără picioare, dar cu vreo 4-5 rechini.

Nicolae Ceaușescu către Ion: Ioane, ne facem dracu de râs! Aruncă-te și tu, ia ce vrei baionete, cuțite, puști, aruncă-te și scoate măcar un pește să nu ne facem de râs!

E apa rece, bre, nu intru! Ce curajos!.

Atunci am simțit că am greșit, că doamna Ceaușescu mi-a zis ceva ce nu am să uit niciodată: „Mă, să fii al moartii, de nebun!” Mi-a fost frică, printre puținele dăți. Când am ajuns i-am spus nevestei: gata, ne curăță! Și nu mi-a făcut nimic!”, a încheiat Dumitru Dragomir.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase