Bandă de români, implicată într-un atac violent în centrul Dublinului. Bărbat, înjunghiat la cap și pe corp

Bandă de români, implicată într-un atac violent în centrul Dublinului. Bărbat, înjunghiat la cap și pe corp
Publicat: 14/08/2018, 11:23

Atacul s-a petrecut luni în apropiere de centrul orașului, iar în urma altercațiilor un bărbat a fost înjunghiat în zona capului și pe corp.

„Asta a urmat după o dispută petrecută mai devreme. Două mașini cu mai mulți oameni la bord au trecut prin oraș în mare viteză. Există multe imagini filmate de camerele de luat vederi și anchetatorii sunt încrezători că îi vor găsi pe cei implicați”, a declarat o sursă citată de ziar.

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru mai multe investigații.

Bărbatul rănit și șoferul au fugit din mașină după ce a fost tamponată. Cei doi au fost urmăriți de mai mulți bărbați din a doua mașină.

Grupul de până la cinci bărbați l-a ajuns din urmă repede, victima fiind înjunghiată și bătută. Șoferul mașinii în care se afla bărbatul rănit a scăpat nevătămat.

Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții și a dus la întârzieri majore pentru navetiștii care se grăbeau spre serviciu.

„Gardai investighează un incident care s-a produs la Beresford Place, Dublin, aproximativ la ora 05.00 (n.r. 07:00, ora României) dimineață, luni 13 august”, a precizat poliția locală.

Purtătorul de cuvânt al poliției irlandeze a adăugat că în acest caz nu s-au făcut arestări și că investigațiile continuă.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase