Bărbat din Capitală, reținut după ce ar fi lovit un tânăr până a căzut și i-a furat geanta, pantofii și telefonul

Bărbat din Capitală, reținut după ce ar fi lovit un tânăr până a căzut și i-a furat geanta, pantofii și telefonul
Publicat: 04/08/2019, 12:04

Poliția Capitalei transmite că vineri, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 51 de ani, bănuit de săvârșirea unei tâlhării asupra unui tânăr, în sectorul 5.

,,La data de 29 mai a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 19 au fost sesizați de un tânăr de 29 ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin violență, l-a deposedat de telefonul mobil și de mai multe obiecte personale. În urma investigațiilor desfășurate a fost identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani bănuit de comiterea faptei, cunoscut cu preocupări de natură infracțională”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost reținut și prezentat ulterior magistraților cu propunere de arestare.

,,Astfel, la data de 01 august a.c. bărbatul bănuit a fost depistat și a fost condus la sediul subunității pentru audieri, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit că în data 29 mai a.c., în jurul orei 03.50, bărbatul bănuit l-ar fi urmărit pe tânăr, din zona unei stații de autobuz din sectorul 5, apoi l-ar fi lovit lasându-l inconștient și deposedându-l de un rucsac în care se aflau mai multe bunuri, un telefon mobil și încălțăminte”, mai arată documentul.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorilor parchetului Judecătoriei Sectorului 5.

,,Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Secția 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest”, mai informează comunicatul direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase