Bărbat înjunghiat mortal într-o altercație la un parc de distracții din Suceava

Bărbat înjunghiat mortal într-o altercație la un parc de distracții din Suceava
Foto: Pixabay (caracter ilustrativ)
Publicat: 25/06/2022, 22:39
Actualizat: 25/06/2022, 22:54

Crimă oribilă în parcarea unui mall din Suceava. Un angajat al parcului de distracții amenajat pe esplanada centrului comercial a fost înjunghiat mortal de un individ care nu a vrut să plătească biletul la aparatul de box. La scenele teribile au fost martori zeci de oameni veniţi să se distreze.

Scandalul a început vineri seară în jurul orei 21.00, între doi angajați de la un carusel amplasat în parcarea centrului comercial și doi bărbați de etnie romă din localitatea Șcheia.

După ce și-au împărțit mai multe lovituri, unul dintre cei doi indivizi a fost părăsit de tovarăș și, rămas singur, a încercat să fugă. Cei doi angajați l-au urmărit, timp în care a scos un cuțit cu care l-a lovit pe unul în zona pieptului, și pe celălalt la nivelul brațului drept, provocându-i o plagă superficială.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava, unde ulterior s-a declarat decesul primului dintre ei.

Lucrătorii Poliției Municipiului Suceava și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava l-au identificat și reținut autor, care are 26 ani, din comuna Șcheia, care prezenta leziuni ca urmare a conflictului și a fost transportat la UPU Suceava pentru acordare de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirii infracțiunii de omor.