Bărbat mort, din Constanța, dus de fiul său la cimitir într-un cărucior tras de un tomberon (VIDEO)

Bărbat mort, din Constanța, dus de fiul său la cimitir într-un cărucior tras de un tomberon (VIDEO)
Bărbat mort, din Constanța, dus de fiul său la cimitir într-un cărucior tras de un tomberon (FOTO: Captură video - Digi 24)
Publicat: 19/08/2020, 16:46
Actualizat: 19/08/2020, 16:55

Polițiștii din orașul Murfatlar, județul Constanța, au fost sesizați marți dimineață, în jurul orei 06.00, că un bărbat transporta spre cimitirul din localitate, cu ajutorul unui căruț metalic, tras de un tomberon, cadavrul tatălui său, pentru a-l îngropa, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Bărbatul a fost surprins de o cameră supraveghere video din localitate, iar în imagini se vede vehiculul improvizat în care și-a depus tatăl. Căruciorul a fost atașat de un tomberon de gunoi, tot cu două roți, pentru a-l putea transporta.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 44 de ani, care a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat, potrivit Digi 24.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Un bărbat mort din Ecuador, transportat ilegal cu mașina de rude. Aceștia le-au spus militarilor că bărbatul doarme

Membrii unei familii din Ecuador au încercat să treacă de un filtru al Armatei cu cadavrul unui bărbat în mașină. Ei le-au spus militarilor care i-au oprit că bărbatul doarme.

Bărbatul murise din cauza infecției cu COVID-19, la mijlocul lunii aprilie, iar fiul său a decis să îi transporte cadavrul în acest fel pentru a putea să îl îngroape, informează Digi 24.

Polițiștii din Brăila au amendat un bărbat mort de șapte ani pentru că „încerca” să vândă o mașină

Polițiștii din Brăila au amendat, în urmă cu doi ani, un bărbat mort de șapte ani pentru că „încerca” să vândă o mașină. În procesul verbal întocmit de polițistul local scrie că la data de 20.02.2018, în dreptul blocului situat în municipiul Brăila, pe strada Siretului, persoana sancționată, în calitate de proprietar, avea pus la vânzare un autoturism, pe domeniul public aparținând municipiului Brăila, în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

Procesul verbal a fost primit de fiul defunctului, având mențiunea „Nu este de față la întocmirea procesului verbal”.

FOTO & VIDEO: Digi 24

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase