Bărbații căsătoriți și bogați, cei mai predispuși să plătească pentru sex: Care este cauza

Bărbații căsătoriți și bogați, cei mai predispuși să plătească pentru sex: Care este cauza
Publicat: 31/10/2019, 16:52
Se pare că cel puțin un bărbat din 10 plătesc pentru o partidă de sex cu prostituate, și, de cele mai multe ori, aceștia au un statut înalt, uneori fiind chiar cunoscuți publicului.

Singurătatea și lipsa timpului liber, precum și lipsa sexului cu soția ar fi printre cauzele care îi determină pe aceștia să apeleze la prostituate.

Printre cauze se numără: partenerul suferă de o boală de ceva timp sau persoana respectivă a fost crescută într-un mediu religios și homofobic, astfel încât ani de zile și-a reprimat dorințele sexuale.

În cadrul studiului au participat 529 de prostituate care au avut 1180 parteneri pe parcursul a 6 luni.

Studiu a revelat faptul că multe persoane se prostituează pentru a „supraviețui din punct de vedere financiar”, iar foarte puține fac asta drept „o carieră plăcută”.

În același timp, majoritatea persoanelor intervievate consideră că este mult mai greu să renunți la a te prostitua pe măsură ce crește și durata de când ai început să faci asta.

De asemenea, se pare că industria acestui tip de serviciu a crescut întrucât dezvoltarea internetului și a rețelelor de socializare a dus la noi modalități de promovare și marketing, relatează DailyMail.