Bărbatul care a amenințat că îl ucide pe polițistul care a spulberat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost prins. Cine este și ce le-a spus anchetatorilor despre ziua în care a sunat la 112

Bărbatul care a amenințat că îl ucide pe polițistul care a spulberat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost prins. Cine este și ce le-a spus anchetatorilor despre ziua în care a sunat la 112
FOTO: GÂNDUL
Publicat: 27/01/2022, 13:10
Actualizat: 27/01/2022, 13:20

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea, printr-un apel la 112, pe polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, a fost prins, miercuri, de polițiști, spun surse judiciare pentru Gândul.

Potrivit surselor mai sus citate, bărbatul are 35 de ani și lucrează cu ziua la mai multe biserici din București. În plus, acesta a declarat la audieri că în momentul în care a sunat la 112 consumase alcool și era revoltat de faptul că polițistul este cercetat în libertatea.

Pe 17 ianuarie un bărbat a sunat la 112 avertizând că va face uz de armă de foc dacă poliţistul care a accidentat mortal o fetiţă în Sectorul 1 al Capitalei nu este arestat.

”În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunţat că, dacă nu va fi arestat poliţistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menţionând că va folosi armă de foc”, anunța Poliţia Capitalei.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări în vederea identificării persoanei care a sunat. Bărbatul ar fi sunat de pe o cartelă telefonică, ceea ce face dificilă identificarea.

Două fetițe de 11 ani au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni de o maşină a Poliţiei, joi, 13 ianuarie. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost rănită și transportată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Momentul în care cele două fetițe au fost călcate de mașina de poliție, pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, Raisa, fetița de 11 ani care a murit în urma impactului, a fost aruncată pe capota mașinii și purtată circa 50 de metri.

Agentul Constantin Popescu, care era singur în mașină, nu băuse și nu consumase droguri. Acesta este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă.

Citește și

EXCLUSIV | Mărturia bărbatului care a văzut accidentul provocat de polițist și a stat alături de fetița supraviețuitoare: „A ridicat-o în aer și a mers cu ea pe capotă. Stăteam în fața ei, ca să nu-și vadă prietena întinsă pe asfalt”

EXCLUSIV| Polițistul care a omorât o fetiță când traversa strada a aprins semnalele luminoase după accident – SURSE

VIDEO| Două fetițe, spulberate de o maşină de Poliţie în București. Una dintre ele a murit

În ce stare se află fetița care a supraviețuit accidentului groaznic în care două copile au fost lovite în plin de o mașină de poliție