Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, amenințat cu moartea. Un bărbat spune că îl va împușca

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, amenințat cu moartea. Un bărbat spune că îl va împușca
Publicat: 17/01/2022, 08:21
Actualizat: 17/01/2022, 08:22

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost amenințat cu moartea, printr-un apel la 112. Un bărbat spune că îl va împușca dacă nu va fi arestat preventiv pentru faptele sale.

„În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunțat că dacă nu va fi arestat polițistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menționând că va folosi armă de foc”, transmite Poliția Capitalei.

Poliția Sectorului 6 din Capitală s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea identificării persoanei.

Ce spune tatăl Raisei despre ancheta poliției: S-ar putea ca toți să se spele pe mâini și totul să fie mușamalizat

Tatăl Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist, spune că este posibil ca acest caz să fie mușamalizat, iar „toți să se spele pe mâini”. 

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească.

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței.

Întrebat cum crede că se desfășoară ancheta, acesta a răspuns:

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România.

Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”.

Ce a declarat agentul de poliție în cursul anchetei accidentului din Bulevardul Laminorului. De ce a împins victima cu piciorul

Informațiile pe surse judiciare obținute de Gândul devoalează detalii din declarația dată de agentul care se face vinovat de accidentarea mortală a micuței Raisa și rănirea celeilalte fetițe, pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din București.

Acesta ar fi spus anchetatorilor că le-a văzut pe cele două fetițe în ultimul moment pentru că, din sens opus, venea un autobuz, iar ele traversau prin spatele lui.

De asemenea, agentul a susținut că nu a încercat să mușamalizeze cazul, pentru că el este primul care a sunat la numărul de urgență 112 și că a fost șocat. Referitor la faptul că a împins cu piciorul victima, agentul de poliție a explicat că – dată fiind starea de șoc în care se afla –  nu mai știe cum a reacționat.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult