Bărbatul împușcat de mai multe ori în fața blocului, martor într-un dosar de furt auto în care polițistul și suspectul sunt cercetați

Bărbatul împușcat de mai multe ori în fața blocului, martor într-un dosar de furt auto în care polițistul și suspectul sunt cercetați
Bărbatul împușcat mortal pe o stradă din Pitești era martor într-un dosar în care principalul suspect în cazul crimei și polițistul din București sunt cercetați într-un dosar privind furtul unei mașini, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.
Publicat: 04/06/2013, 12:39
Actualizat: 03/07/2013, 19:32

Bărbatul împușcat mortal pe o stradă din Pitești era martor într-un dosar în care principalul suspect în cazul crimei și polițistul din București sunt cercetați într-un dosar privind furtul unei mașini, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit surselor citate, dosarul a fost deschis în 2012 de anchetatorii din Pitești și este în curs de cercetare.

Un polițist din București și principalul suspect în cazul bărbatului împușcat mortal în stradă, la Pitești, sunt audiați, marți, la sediul Parchetului Tribunalului Argeș.

Potrivit anchetatorilor, polițistul audiat este din București și lucrează ca subofițer la Secția 14 Poliție.

Anul trecut, el a reclamat că arma personală, un pistol de calibru nouă milimetri, cumpărat în 2011, i-a fost furată din casă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, polițistul din București era prieten cu victima și vindeau împreună mașini.

Oamenii legii au făcut percheziții, marți dimineață, la locuința principalului suspect, aflată în apropierea apartamentului victimei.

Până în prezent arma cu care a fost ucis bărbatul nu a fost găsită, fiind vorba despre un pistol cu calibru de nouă milimetri.

Un bărbat de 37 de ani a fost găsit mort, luni noapte, în fața blocului în care locuia, din municipiul Pitești, martorii susținând că acesta a fost împușcat, cel mai probabil, cu șase focuri de armă.

Incidentul a avut loc în cartierul piteștean Prundu, el fiind anunțat la serviciul unic de urgență 112 de către un localnic.

La fața locului s-a deplasat un echhipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat.

„Este vorba despte un bărbat de 30 – 35 de ani, cu multiple plăgi împușcate în torace și membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală și transportat la morga din Pitești”, spunea mediculAdriana Tocaci de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.

Procurorul criminalist Ion Anghelescu de la Parchetul Tribunalului Argeș declara că bărbatul a fost împușcat cu o armă de calibru nouă milimetri, în „două reprize” de câte două-trei focuri.

El a precizat că sunt luate în calcul mai multe variante, între care și o reglare de conturi, în condițiile în care există indicii că victima ar fi făcut parte din clanul Sportivilor din Pitești.

„A fost împușcat cu armă letală, armă cu glonț, se pare de calibru nouă milimetri. Am găsit câteva tuburi la fața locului, s-a tras în două reprize câte două-trei focuri. E împușcat în piept. Cine a tras, a tras cu intenția de a-l omorî. Avem un traseu de câțiva zeci de metri în care victima și-a abandonat lucrurile pe care le avea. Au fost față în față se pare victima cu agresorul. Există și date că victima ar fi avut un conflict, că a fost amenințat, verificăm această ipoteză, verificăm și dacă este o reglare de conturi, dar nu ne putem pronunța acum, luăm în calcul și faptul că victima este o persoană din lumea interlopă în întocmirea cercului de suspecți”, a declarat procurorul de la Parchetul Tribunalului Argeș.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata