Bărbatul suspectat că a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei, REȚINUT. Procurorii cer ARESTAREA lui. MAI: „Lucrează în sistem din 1990″. VIDEO. UPDATE

Publicat: 08/01/2018, 17:35
Actualizat: 06/06/2018, 21:02

Surse apropiate anchetei au declarat pentruGândulcă polițiștii de la Rutieră au observat asemănări fizice izbitoare între cel căutat și unul dintre colegii lor. Și-au anunțat șeful direct, ulterior suspectul fiind adus la audieri. Bărbatul ar fi fost ridicat de acasă și condus la audieri duminică noapte.

Pe de altă parte, liderul de sindicat Dumitru Coarnă susține că agentul bănuit de agresiune sexuală este șoferul unui șef de serviciu, existând indicii în legătură cu o altă infracțiune, comisă în anul 2015.

UPDATE 17:32Polițiștii fac percheziții, luni, la locuința agentului de la Rutieră reținut după ce a fost acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din București.Verificările au loc după ce bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de două infracțiuni de agresiune sexuală.

UPDATE 16:44Agentul de la Rutieră suspectat de fapte de pedofilie a fost reținut, luni, de către procurorii criminaliști din Parchetul Tribunalului București pentru două infracțiuni de agresiune sexuală. Procurorii cer și arestarea lui preventivă.

Procurorii transmit că, pe 5 ianuarie, între 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift și pe palierul etajului 8 – bărbatul a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime minorei în vârstă de 5 ani și l-a pupat pe obraji pe băiețelul de 9 ani.

UPDATE 14:44 Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a precizat că suspectul în cazul de agresiune sexuală lucrează în sistemul MAI din 1990 și din 2010 la Brigada Rutieră.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut șefului Poliției Române să răspundă, până miercuri, cât de serioase și de riguroase au fost testările psihologice în cazul polițistului de la Brigada Rutieră bănuit de pedofilie, ce calificative profesionale a primit acesta în ultimii ani și cum a fost posibil ca din 1990 să nu fie observat comportamentul lui, a precizatDajbog.

Ea a adăugat că ministrul de Interne dorește o „evaluare de ansamblu a managementului Poliției la toate nivelele”. „Toți acei șefi care au ascuns problemele sub preș trebuie să facă un pas înapoi”, a mai spus ea.

UPDATE 13:27Mama minorilor agresați a mers, luni, la Poliția Capitalei, aceasta precizând că a fost suprinsă să afle că principalul suspect de pedofilie este un angajat al Poliției Române. Femeia susține că ambii copii vor merge la psiholog, menționând că băiatul este mai afectat.

„Vreau să fie pedepsit pentru tot ce făcut. Cum aș putea să reacționez ca părinte, știind că propria siguranța și încredere, despre care scrie pe mașini și ne-o oferă Poliția Română, este de fapt un agresor. E bine că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat, vrea doar să stea în casă. Nu ne mai spune decât dacă e întrebat de mine sau de tată, iar fata nu a spus de la început. Un comportament schimbat văd la băiat, e mai timid, mai fricos ca înainte, zice mereu să fie sigur că am închis ușa. Mi-a spus că în momentul în care a ridicat-o pe balustrada simțea că nu are putere să facă ceva să o ferească pe fată. Băiatul știe ce s-a întâmplat. Amândoi merg la psiholog. Medicii au zis că e ok fata, nu a existat contact sexual”, a declarat mama celor doi minori.

Femeia a precizat că nu s-a gândit că ar putea fi vorba despre un angajat al Poliției Române.

„Dacă a recunoscut lucrurile astea odioase cu copiii mei și a recunoscut și celelalte fapte, Poliția Română trebuie să facă ceva. Am zis că e un om dezaxat psihic”, a mai spus mama copiilor.

UPDATE 12:39:Surse apropiate anchetei au declarat pentru Gândul că polițiștii de la Rutieră au observat asemănări fizice izbitoare între cel căutat și unul dintre colegii lor. Și-au anunțat șeful direct, ulterior suspectul fiind adus la audieri. Bărbatul ar fi fost ridicat de acasă și condus la audieri duminică noapte.

Pe de altă parte, liderul de sindicat Dumitru Coarnă susține că agentul bănuit de agresiune sexuală este șoferul unui șef de serviciu, existând indicii în legătură cu o altă infracțiune, comisă în anul 2015.

„E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracțiune prin 2015, parcă. Informația a plecat de la Brigada de Poliție Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracțiune. Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era șoferul unui șef de serviciu. Și-a recunoscut fapta, din câte știu eu”, a spus liderul Sindicatutului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

De asemenea, Coarnă a precizat că bărbatul ar avea doi copii și că ar fi fost ridicat de la sediul Poliției Rutiere.

UPDATE 11:46:Polițistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numește Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul are o fată care are în jur de 22 de ani.

„Activează în cadrul Poliției din 2010, a fost jandarm anterior. Este divorțat și are și o fată de 20 – 22 de ani”, a declarat Florin Vîlnei, președintele Federației Naționale a Polițiștilor SED LEX, pentru MEDIAFAX.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că numele bărbatului este Eugen Stan.

UPDATE 11:29:Nașa celor doi copii care au fost agresați, vineri seara, în liftul unui bloc din Drumul Taberei, a ajuns, luni, la audieri la Poliția Capitalei, pentru a fi audiată, după ce un suspect a fost depistat, acesta fiind agent de poliție.„Sunt nașa fetiței și copiii mergeau la mine”, a declarat femeia când a ajuns la audieri.

UPDATE:Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, ar fi agent de poliție, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. La scurt timp, informația a fost confirmată de Poliția Capitalei care a anunțat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere.

Un bărbat suspectat că ar fi agresat sexual doi copii într-un lift, vineri seara, a fost depistat de polițiști, acesta fiind dus la audieri.

La acest moment, la sediul Poliției Capitalei se află un potențial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Față de acesta se desfășoară activități procedurale prevăzute de CPP, transmite Poliția Capitalei.

Ieri, Poliția Română a dat publicității o nouă serii de imagini cu bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din cartierul Drumul Taberei din București.

Într-un comunicat de presă, Poliția și Parchetul anunță că a extins perimetrul la 50 de străzi, din care 9 principale, și 200 de blocuri. De asemenea, au fost identificate 25 de camere de supraveghere în acest perimetru.

De asemenea, polițiștii fac apel la cei care recunosc bărbatul din imagini să sune de urgență la 112.

Iată noile imagini postate de Poliție pe Facebook cu mesajul „Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!”

Un bărbat a agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Capitală.

„În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunța, vineri seara, Poliția Capitalei.

Polițiștii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze doi minori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă