BĂSESCU, DERAPAJ fără precedent. Despre Daea: Marș afară, clown nenorocit, REBUT UMAN ce ești! Despre Dăncilă: Biata doamnă duce țara CĂTRE PENIBIL

BĂSESCU, DERAPAJ fără precedent. Despre Daea: Marș afară, clown nenorocit, REBUT UMAN ce ești! Despre Dăncilă: Biata doamnă duce țara CĂTRE PENIBIL
Publicat: 30/07/2018, 09:11

„D”aia, rămâne cum am discutat : afară din guvern, dar nu numai tu!
D”aia spune, citez: „în sufletul meu este foarte multă durere”, referindu-se la epidemia de pestă porcină africană ce s-a instalat în România, decimând populația porcină a țării și împingând industria alimentară la importuri masive de carne de porc pentru a putea asigura hrana polulației .
Mă întreb, cât de ticălos poate fi acest specimen de clown ajuns ministru, care se face a-i căina pe crescătorii de porci, când de fapt el știe că Guvernul României , din care din păcate și specimenul face parte, a fost avertizat încă din februarie 2017, printr-un raport scris al experților Comisiei Europene, că nu se respectă normele sanitar-veterinare pentru a preveni pesta porcină africană.

Suntem CONSTERNAȚI. Sperăm că ministrul NU a știut despre ce vorbește. Ambasada Israelului reacționează după afirmațiile lui Petre Daea privind Holocaustul

Experții Comisiei Europene cereau măsuri urgente pentru a preveni epidemia și pagubele uriașe pentru zootehnie și industria alimentară.
Nici Grindeanu, nici Tudose, nici Dăncilă, nici ANSVSA (aflată în subordinea direct a premierului) și nici D”aia n-au făcut nimic.
Aici avem definiția perfectă a abuzului în serviciu dar, din păcate, nimeni nu întreabă nimic pe nimeni.

Mă întreb dacă inactivitatea criminală a instituțiilor statului (premieri, președinte ANSVSA, ministrul agriculturii), după ce au primit în februarie 2017 raportul avertisment al experților Comisiei Europene, raport care cerea măsuri obligatorii de prevenție, este doar incompetență sau este o mare ticăloșie într-un moment în care creșterea populației porcine în România începuse să-și revină.
PS – având în vedere existența raportului avertisment al Comisiei Europene datat februarie 2017, România nu va putea beneficia de sprijin de la Uniunea Europeană, în schimb, va importa masiv carne de porc pentru a asigura hrana populației”, îi transmite Băsescu lui Daea.

Într-un alt mesaj, Băsescu este și mai dur, referindu-se la gafa cu Auschwitz a lui Daea: „Marș afară, Daia! Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină și incinerarea a milioane de evrei maturi și copii la Auschwitz, nu poate fi decât o rușine pentru o națiune care produce un specimen de teapa lui Daia.

Marș afară din Guvernul României clown nenorocit. Să nu mai ieși din casă de rușine toată viața ta, rebut uman ce ești.”

Băsescu o critică și pe Dăncilă

Fostul președinte are un mesaj dur și pentru Dăncilă, care „împinge țara către penibil”: „Vă rog, plecați de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă !

Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă și la momentul desemnării, n-a priceput nici Președintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este și un simbol intern și extern al poporului, al statului, al țării, al guvernului în fruntea căruia se află.

Biata Viorica Vasilica, fără a înțelege nici ridicolul propriei situații, dar nici valul de penibil cu care acoperă țara în relațiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria .

Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită și care, chiar dacă îi sunt scrise sau șoptite de consilieri, nu le poate citi corect și nici ține minte.

Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înțelege că nici unui cetățean nu-i este permis ca de la înălțimea funcției de prim-ministru să împingă țara către penibil, continuând să-și exercite funcția cu o înduioșătoare inconștiență.
Vă rog, plecați de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă!”, îi transmite Băsescu lui Dăncilă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”