Bătaie cu bețe și pumni, chiar în fața unui sediu de Poliție: Doi bărbați beți s-au încăierat – VIDEO

Redactor:
Corespondenti
Doi bărbați beți, fără adăpost, s-au luat la bătaie în fața sediului Poliției Galați. Scena a fost filmată de un trecător, iar polițiștii i-au amendat pe cei doi după ce au văzut imaginile postate pe Facebook, transmite corespondentul Mediafax.

Incidentul s-a produs pe trotuarul din fața sediului polițiștilor gălățeni și a fost filmat de un trecător, care a postat imaginile pe Facebook.

În filmuleț se poate vedea cum cei doi oameni ai străzii, care erau beți, s-au bătut cu pumnii și cu două bețe până când unul dintre ei a căzut pe trotuar, sub privirile mai multor persoane care au asistat la incident, dar nu au intervenit.

Scandalul a fost oprit de o persoană aflată în trecere.

Ulterior, imaginile postate pe Facebook au fost văzute de polițiști, care i-au amendat pe cei doi scandalagii.

„Este vorba despre două persoane fără adăpost de 42 de ani și de 57 de ani. Erau sub influența alcoolului, s-au luat la bătaie pe stradă. Ei au fost filmați de un trecător. Ca urmare a imaginilor apărute în mediul on-line, polițiștii Secției 5 Poliție Galați s-au autosesizat și i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în acest incident. Ei nu vor să depună plângere, dar au fost sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu 200 de lei, fiecare”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Inchide