BREAKING NEWS. A murit fratele lui Florin Salam / UPDATE: Cine și-a luat adio de la el cu câteva ore înainte să moară?! (INFORMAȚIE ÎN PREMIERĂ)

BREAKING NEWS. A murit fratele lui Florin Salam / UPDATE: Cine și-a luat adio de la el cu câteva ore înainte să moară?! (INFORMAȚIE ÎN PREMIERĂ)
BREAKING NEWS. A murit fratele lui Florin Salam (INFORMAȚIE ÎN PREMIERĂ)
Publicat: 25/09/2020, 21:43
Actualizat: 06/04/2021, 15:46

Surse medicale au declarat ÎN PREMIERĂ pentru GÂNDUL.RO, că Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, a murit în această seară. Acesta era internat în spital de aproximativ două luni și era infectat cu noul coronavirus. Ca o premoniție, soția lui Nelu Stoian le-a cerut medicilor cu o zi înainte să-i permită să-l viziteze, ea fiind ultima persoană care i-a fost alături la Terapie Intensivă înainte să se stingă din viață.

Nelu Stoian se infectase cu noul coronavirus acum două luni

Fratele manelistului Florin Salam se afla internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală. Nelu Stoian s-a infectat cu noul coronavirus acum două luni.

„Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, declara, acum o zi,  pentru Gândul.ro o rudă foarte apropiată a manelistului Florin Salam și a lui Nelu Stoian.

Familia lui Florin își dorea să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu au fost de acord

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, declarau surse medicale pentru Gândul.ro.

Familia lui Florin Salam desemnase recent un medic la care suna zilnic pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Nelu Stoian.