Ca la noi, la nimeni: Un primar a cerut preoților SĂ SFINȚEASCĂ o conductă de gaz. Sute de oameni au participat la ceremonie

Ca la noi, la nimeni: Un primar a cerut preoților SĂ SFINȚEASCĂ o conductă de gaz. Sute de oameni au participat la ceremonie
Publicat: 09/09/2018, 11:31

Aducțiunea de gaz din satul Vlădiceni a fost realizată din fondurile proprii ale comunei și a costat aproximativ 400.000 de lei. Sâmbătă, însoțit de alți reprezentanți de seamă ai instituției, primarul Ștefan Timofte a fost prezen la sfințirea conductei.

Evenimentul a început început cu o cuvântare a preotului din localitate. A urmat, apoi, o rugăciune în timpul căreia preotul a cerut Divinității să binecuvânteze companiile care au lucrat pentru aducțiunea de gaz, pe membrii Consiliului Local și pe primarul Ștefan Timofte.

După rugăciune, în fața oamenilor adunați la eveniment, a ținut un discurs și primarul, care a mărturisit sătenilor că și-a dorit să inaugureze obiectivul prin această ceremonie.

Sfințirea conductei de distribuție a gazelor naturale din satul Vlădiceni, comuna Tomești, județul Iași, a fost programată de mai mult timp ca un eveniment care să aibă loc de Zilele comunei, alături de diverse recitaluri de muzică ușoară și populară, concursuri sportive, meciuri de fotbal, focuri de artificii sau celebrarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ca la noi, la nimeni. Un primar le-a cerut preoților să SFINȚEASCĂ o conductă de gaz. Sute de oameni au participat la ceremonie

Nu este prima dată când primarul Ștefan Timofte cere preoților să sfințească obiective publice. În această vară, preoții au fost chemați să binecuvânteze un parc al localității.

Comuna Tomești este situată la câțiva kilometri de Iași, iar Ștefan Timofte este primar din anul 2004.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase