CĂLCAT în picioare pentru că l-a CĂLCAT pe bombeu pe un șmecher local. O poveste sângeroasă din România reală, în care apar un infractor, fiii primarului și polițistul comunei

CĂLCAT în picioare pentru că l-a CĂLCAT pe bombeu pe un șmecher local. O poveste sângeroasă din România reală, în care apar un infractor, fiii primarului și polițistul comunei
Publicat: 19/06/2014, 10:43
Actualizat: 29/07/2014, 17:31

Fiii primarului din comuna Cireșu (Brăila), Radu Popa, ar fi fost implicați în noaptea de 7 spre 8 iunie într-un scandal la un club din comuna Largu, din județul Buzău, scrie infobraila.ro.. Potrivit sursei citate, aceștia ar fi încurajat mai mulți petrecăreți să lovească un om căzut la pământ.

Însoțiți de mai multe persoane, fiii primarului din Cireșu, Mihai și Alexandru Popa, în vârstă de 23 și respectiv 27 de ani, au petrecut mai multe ore în club. În anturajul lor s-ar fi aflat și Antonel Bardaș, 24 de ani, condamnat în anul 2008 la 8 ani de inchisoare, după ce și-a ucis un vecin, iar pe un altul l-a înjunghiat, scrie sursa citată.

Totul a debutat după ce, scrie presa locală, Bardaș l-a lovit pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Largu, care îl călcase din greșeală pe picior. Soția bărbatului agresat l-ar fi rugat pe Bardaș să nu îl mai lovească pe soțul ei, moment în care cei doi soți au fost înconjurați de 20-30 de persoane.

O parte dintre aceștia ar fi început să îl lovească repetat pe bărbatul din comuna Largu, căzut la pământ, cu pumnii si picioarele, dar și cu o bâtă luată din mașina lui Alexandru Popa., potrivit sursei citate.

Potrivit infobrăila.ro, femeia spune că în timp ce soțul ei era bătut cu bestialitate, fiii primarului le spuneau prietenilor lor să continue să îl lovească.

„Când am zis că sun la 112, mi-a tras un pumn. Nu știu cine, unul din grup. Mi-a zis „Ce faci, fă, suni la poliție?” și mi-a dat un pumn în față și în umărul drept. Ei dădeau în continuare în soțul meu, iar fiii primarului din Brăila le spuneau „Dați-le, mă! Dați-le!”, a declarat femeia, pentru publicația citată.

Femeia mai spune că după sosirea echipajului de poliție și a ambulanței, fiul cel mic al primarului i-ar fi spus, aflându-se lângă un polițist, că nu îi este frică de nimic.

Potrivit infobrăila.ro, femeia a mai spus că unul dintre fiii primarului l-ar fi întrebat pe polițist dacă îi lasă să plece, în schimbul sumei de 400 lei: „I-a zis polițaiului, „Bă, dacă iți dau 4 milioane, ne lași în pace? Ne lași sa plecăm!?”, iar polițaiul i-a zis „Bă, tu ești nebun la cap”, potrivit portalului citat.

„Poliția ținea cu ei. Noi i-am zis polițaiului „De ce stați acolo? Luați-le declarații!”. L-a luat pe fiul cel mic (n.r. al primarului comunei Cireșu) și a venit spre noi. Ne-a zis așa „Ce, bă, că vând 20 de ha și mă piș pe voi!”. I-am zis polițaiului, „Vedeți cum vorbește!” și i-am zis să îi ia declarație. Intre timp am sunat iar la 112 pentru ca Poliția care a venit nu făcea nimic. După 5 minute, Mihai Popa a plecat cu polițaiul. S-a dus cu mașina lui după polițai, au ieșit din sat”, a declarat pentru infobrăila.ro soția tânărului bătut. Acesta, împreună cu un priten al său, au fost transportați la Spitalul Judetean din Buzăau, fiind grav răniți.

Purtătorul de cuvânt de la IPJ Buzău: Este în desfășurare o anchetă

„Incidentul a fost sesizat la 112. Este în desfășurare o achetă. Din primele verificări a reieșit că incidentul s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan între un tânăr din localitate și un tânăr, în vârsta de 24 de ani, din comuna Ulmu, județul Brăila. În conflict au mai fost implicati alți 3 localnici și mai mulți tineri din judetul Brăila de cealaltă parte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu.

Întrebată de gândul dacă fii primarului din Cireșu au fost chemați la audieri, Florina Crucianu a spus că nu are informații cu privire la identitatea persoanelor implicate în acest caz.

„Cercetările sunt efectuate sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă judecătoria Râmnicu Sărat”, a mai declarat pentru gândul purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Primarul din comuna Cireșu: Fiecare cioară își laudă puii

Primarul comunei Cireșu, Radu Popa, a declarat pentru gândul că nu știe nimic despre incident. „M-a mai sunat cineva de la Brăila. Dar nu știu despre ce este vorba. Nu am vorbit cu băieții, băieții mei sunt pe la București. În sfârșit, o să ne interesăm. Băieții mei nu au fost nici măcar întrebați, nici ceva, trebuia să le vină citație ceva, nu le-a venit nimic”, a spus primarul. Întrebat dacă fiii sai au mai fost implicați în scandaluri, primarul a negat.

„Nu. Vă dați seama, fiecare cioară își laudă puii, nu pot spune lucruri frumoase sau urâte pentru că nu este în regulă. Eu pot spune că nu este adevărat, deocamdată, nu le-a luat nimeni nici o declarație, nu au primit nici o citație, nimic, nimic. Cu băieții am vorbit, dar ei au zis că nu știu nimic, cel puțin cu unul, am vorbit la telefon celălalt este la București, în sesiune”», a declarat pentru gândul primarul Popa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale