Carantină prelungită încă două săptămâni, în două localități din județul Ilfov

Carantină prelungită încă două săptămâni, în două localități din județul Ilfov
Carantina a fost prelungită în orașul Bragadiru și în comuna Chiajna, din Ilfov (FOTO: ilustrativ)
Publicat: 19/12/2020, 14:30
Actualizat: 19/12/2020, 14:42

Carantina a fost prelungită, pentru o perioadă de 14 zile, în orașul Bragadiru și în comuna Chiajna, din județul Ilfov. Măsura a intrat deja în vigoare, încă de vineri, 18 decembrie, de la ora 22:00.

Prelungirea carantinei zonale pentru cele două localităţi a fost propusă ca urmare a analizelor de risc întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, potrivit Prefecturii Ilfov, citată de Mediafax.

Pentru modelul de adeverință de la angajator/declarațiile pe proprie răspundere și pentru a consulta Ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență/Hotărârile CJSU Ilfov, poate fi accesată și pagina de internet a Prefecturii Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

Raed Arafat a emis ordinul. “Din păcate, atât Crăciunul cât și Revelionul vor fi în carantină!”

Și carantina din municipiul Constanța se prelungește cu încă 14 zile. Raed Arafat, șeful DSU, a emis, deja, ordinul. Măsura este valabilă începând de vineri, 18 decembrie, de la ora 20:00.

Municipiul Constanța a intrat în carantină pe 20 noiembrie, când numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 a explodat.

Situația este, în continuare, critică în oraș, motiv pentru care autoritățile au decis să mențină, încă două săptămâni, restricțiile actuale. Raed Arafat a emis, deja, ordinul.

Filtrele vor fi permanente, se va ajunge zilnic în centrele comerciale, se vor opri mai multe mașini decât se opreau până în prezent. Având în vedere că prelungirea și propunerea se vor face pe 14 zile, înseamnă, din păcate, că atât Crăciunul cât și Revelionul vor fi în carantină. În cazul în care cineva va mai intenționa să organizeze o astfel de petrecere, va avea niște surprize care nu au nimic de a face cu noțiunea de petrecere”, este anunțul făcut de prefectul județului Constanța.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase