Cătălin Moroșanu, după ce a aflat că Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate și a primit o casă, s-a ales cu un dosar penal: ”Tu ești perfect? Nimeni nu e perfect!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Cătălin Moroșanu, după ce a aflat că Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate și a primit o casă, s-a ales cu un dosar penal: ”Tu ești perfect? Nimeni nu e perfect!”
Cătălin Moroșanu, după ce a aflat că Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate și a primit o casă, s-a ales cu un dosar penal: ”Tu ești perfect? Nimeni nu e perfect!”

Tânărul Sergiu Ciobotariu a intrat în atenția opiniei publice după ce – pentru a-și vedea soția la maternitate și pentru a-i duce acesteia mâncare – a mers… călare la spital din cauză că nu avea bani pentru mijloacele de transport.

Sergiu Ciobotariu începuse și construirea unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de partenera sa de viață, iar Cătălin Moroșanu a fost impresionat de gestul lui Sergiu și de povestea sa de viață. A demarat o campanie pentru a-l ajuta pe tânăr, promițându-i acestuia că îi va face rost de o casă în care să locuiască alături de soție și de copii, iar acest ”vis frumos” s-a transformat în realitate.

42.000 de euro a strâns Cătălin Moroșanu pentru Sergiu Ciobotaru, în urma acestei campanii, iar tânărul a primit casa promisă.

Moroșanu: ”Când am ajuns prima oară vedetă, credeți că nu aveam figuri?”

Din păcate, bucuria lui Sergiu a fost umbrită de o altă întâmplare în centrul căreia s-a aflat. A fost prins de polițiștii de la rutieră conducând fără permis, la volanului unui Volkswagen Golf, astfel că i s-a întocmit un dosar penal.

Cătălin Moroșanu a avut o primă reacție după ce a aflat ce s-a întâmplat, însă nu l-a condamnat pe tânăr.

”Posibil ca Sergiu să aibă astfel de probleme. Nimeni nu este perfect. Tu ești perfect? Când am ajuns prima oară vedetă, credeți că nu aveam figuri? Automat îți vin lucrurile astea. Problema este cum treci peste ele, cum le depășești. Sergiu este și tânăr, are 21 de ani. La 21 de ani n-ai experiență de viață, deși eu i-am spus ce să facă. Nu pot să stau tot timpul lângă el”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit gsp.ro.

”Când am văzut unde stă… Nu aveau curent, apă, nimic!”

Cătălin Moroșanu și-a reamintit și în ce condiții mizere stătea Sergiu Ciobotariu înainte de a primi casa. A mers la el după ce îi născuse soția, din dorința de a-l ajuta, și-i dusese câteva ”pachete”.

Moroșanu a fost impresionat de ceea ce a văzut atunci când l-a întâlnit pe tânăr. Locuia într-o mahala, ”ca-n filme”, fără apă, fără curent, în condiții greu de înțeles pentru cei care se bucură de tot confortul. Acesta a fost, de altfel, punctul de pornire al campaniei declanșate de Cătălin Moroșanu.

”Toată lumea m-a întrebat cum am ajuns la el. A fost foarte simplu. Eram în pandemie, stăteam acasă, și am aflat povestea cu Sergiu, care stătea în Iași, într-un cartier mărginaș. Era o mahala, ca-n filme. Am zis să mă duc și eu cu niște pachete la el, pentru că îi născuse nevasta. Am umplut mașina, am luat și scutece, mâncare, legume, fructe, de toate.

Când am văzut unde stă… Nu aveau curent, apă, nimic! Nu mi-a venit să cred, mi-am făcut cruce. L-am văzut pe Sergiu cu bun-simț, nu cu vrăjeală. Mie îmi plac oamenii cu bun-simț. Am văzut în ce condiții trăiește și am zis să-l ajut să-și ia o casă, să strângă bani. Și așa am demarat această campanie. Eu sunt și un om credincios, cred că fiecare lucru bun mai face câte o comoară în ceruri. Cred că gestul făcut față de Sergiu a fost un gest făcut în fața lui Dumnezeu”, a mai declarat Cătălin Moroșanu, potrivit sursei citate mai sus.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
Stare de RĂZBOI! E ALERTĂ. Panica domneşte pe străzi! Unde s-a anunţat în urmă cu...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Gigi Becali are o avere uriașă! Ce loc ocupă în topul celor mai bogați români...
O asistentă medicală din Vaslui a vrut să se trateze acasă de Covid-19. Când a...
Avertismentul directorului general al OMS: Lumea se află în pragul unui eşec moral catastrofal
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Norvegia anunță că nu există legătură între vaccinul Pfizer și decesele a 33 de bătrâni:...
Stare de RĂZBOI! E ALERTĂ. Panica domneşte pe străzi! Unde s-a anunţat în urmă cu...
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Ce trebuie să știe toți cei care stau la bloc. Scutiri de cheltuieli dacă se...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea șoc a momentului în România: Cunoscuta prezentatoare TV A MURIT
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul necunoscut al României. Cum a ajuns de la vânzarea de îngheţată în anii '90...
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...
Inchide