Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, ADĂPOST pentru 22 de copii din județul Olt

Publicat: 02/12/2018, 11:33

Un grup de copii din județul Olt, cu vârste între 11 și 14 ani, însoțiți de un profesor, a venit la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Națională, însă nu aveau cazare și au hotărât să înnopteze în Catedrala Reîntregirii Neamului. Unui copil i s-a făcut rău azi-noapte, iar grupul a fost dus la un colegiu transformat provizoriu în spital.

Ambulanțele SMURD ajung la Catedrala Reîntregirii Neamului

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba au declarat corespondentului Mediafax, că grupul respectiv dormise în catedrală și în noaptea precedenttă. Copil căruia i s-a făcut rău a fost dus la spital pentru investigații. Ceilalți 21 de copii și profesorul au fost conduși la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, unde fusese amenajat un spital de linia întâi. Aici li s-a oferit cazare și masă.

Copiii din Catedrală

Grupul este din județul Olt. Urmează să se cerceteze cum de copiii, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au venit la Alba Iulia fără cazare.

Copiii din Catedrală

La Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia au ajuns mai multe autospeciale SMURD, iar toți copiii au fost evaluați.

Evacuare copii