Caz cutremurător în Suceava: A fost găsit un bebeluș mort, asfixiat într-o pungă / Procurorii au date că bebelușul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu și a fost ucis de mamă

Redactor:
Corespondenti
Caz cutremurător în Suceava: A fost găsit un bebeluș mort, asfixiat într-o pungă / Procurorii au date că bebelușul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu și a fost ucis de mamă
Este anchetă la Suceava, unde un bebeluș a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinațională. Cazul a fost semnalat de un polițist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar marți a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil.

Surse din anchetă spun că zilele trecute un polițist din satul Dorna Candrenilor a văzut femeia, care era gravidă. Marți, acesta a semnalat că femeia pare să fi născut, dar nu există niciun copil.

Mai multe echipaje de poliție și un procuror au descins la locuința femeii și au găsit pruncul mort, într-o pungă, în curte, la ora transmiterii acestei știri fiind făcute cercetări pentru a stabili dacă fătul s-a născut viu sau mort.

Nașterea ar fi avut loc în timpul nopții de luni spre marți.

Vecinii spun că nu este exclus ca mama să fi fost cea care a născut și a omorât copilul, însă acest lucru urmează să fie stabilit de anchetă.

De asemenea, sunt informații că femeia nu ar fi la prima sarcină în urma căreia pruncii au dispărut, mama fiind audiată.

Femeia acuzată de pruncucidere este inginer la o companie multinațională și are trei copii.

Procurorii au date că bebelușul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu și a fost ucis de mamă

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, județul Suceava, arată că micuțul s-a născut viu și că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată, transmite corespondetul Mediafax. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat, marți, într-un comunicat de presă, că cercetările continuă în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, în curtea unei gospodării din Poiana Negrii, localitatea Dorna Candrenilor, județul Suceava. Bebelușul s-ar fi născut viu și ar fi fost omorât de mamă.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârșită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le dețin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis și ascuns.

„Anterior, suspecta și-a ascuns sarcina față de toate persoanele care o cunoșteau”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Inchide