Caz de dispariție elucidat: Fata de 13 ani din Alba dispărută de două zile, găsită într-o gară din Hunedoara

Redactor:
Ioana Sfârlea
Caz de dispariție elucidat: Fata de 13 ani din Alba dispărută de două zile, găsită într-o gară din Hunedoara
Fetița de 13 ani din Balomiru de Câmp, județul Alba, care a dispărut de acasă de două zile, fiind căutată de polițiști, după ce mama ei a povestit că fata nu s-a mai întors acasă, a fost găsită joi, în gara din Simeria, județul Hunedoara. Polițiștii verifică dacă a fost victima unei infracțiuni.

Fetița de 13 ani, din Balomiru de Câmp, județul Alba, care a dispărut de acasă de două zile, a fost găsită, joi, în gara din Simeria.

„Politiștii vor verifica dacă, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, a fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Alba, mama unei fete de 13 ani a anunțat polițiștii că fiica ei a plecat de acasă, din Balomiru de Câmp, încă de marți, și nu a mai revenit.

„În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa Barsony Mioara Roxana, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit”, a transmis Poliția Alba.

Fata a fost dată în urmărire la nivel național.

 

Inchide