Cazul crimei din Piața Constituției | Un antrenor de box, între suspecții audiați la Poliție

Cazul crimei din Piața Constituției | Un antrenor de box, între suspecții audiați la Poliție
Publicat: 04/10/2019, 15:59

Mai multe persoane au ajuns, vineri, la sediul Poliției Capitalei pentru audieri în dosarul crimei din Piața Constituției.

Surse din Poliție au declarat, pentru Mediafax, că în urmă cu 10 ani, mai multe persoane din cercul de suspecți pe care-l are Poliția în cazul crimei din Piața Constituției au participat la un omor în cartierul Tei-Toboc, iar unul dintre aceștia, condamnat pentru complicitate la omor, a fost eliberat mai devreme, anul trecut, în baza recursului compensatoriu.

Potrivit sursei citate, suspectul de omor și mai multe persoane s-au sustras anchetei polițiștilor, agenții negăsindu-i până la momentul transmiterii știrii.

Printre persoanele audiate la ora transmiterii știrii la Poliția Capitalei se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun, fost boxer între 2005-2018, acesta având cinci victorii, 19 înfrângeri și două egaluri la activ în carieră.

Audierile vin după ce polițiștii au efectuat 21 de percheziții domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că perchezițiile au avut loc în zona Petricani – Lacul Tei și au vizat capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în bătaia care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare.

Măsurile vin în urma unei încăierari de duminică noaptea, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii.

Un bărbat a murit și un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase