Cazul din Caracal | Cumpănașu, la PÎCCJ: Cer audierea politicienilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată

Cazul din Caracal | Cumpănașu, la PÎCCJ: Cer audierea politicienilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată
Publicat: 06/08/2019, 13:25

„Am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit prin această plângere, o adăugare la plângerea penală, audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la rețelele de crimă organizată din Olt, cu privire la orice informație pe care aceștia o dețin în acest moment cu privire la rețele de crimă organizată și trafic de persoane, trafic de organe pe care le au – informații pe care cu asiguranță ar trebui să le aibă. Dacă ele există, dacă nu cumva suntem toți nebuni și totul este frumos și nu s-a întâmplat nimic în România”, a declarat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei și președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Cumpănașu a mai spus că plângerea, care este depusă la Parchet în atenția procurorului general, vine după ce a primit numeroase informații cu privire la o presupusă rețea de crimă organizată din Olt.

„Am sortat din informații, am încercat să nu mă las dus pe piste false, dar am suficiente informații să cred că membri ai Parlamentului din județul Olt, politicieni, primari dețin informații cu privire la rețele infracționale, fiind vorba și în cazul Alexandrie și al altor fete, de rețele bine organizate și nu de criminali în serie”, a mai spus acesta.

Tăcerea politicienilor din această perioadă este un semn clar fie de complicitate, fie un semn de a se delimita de rețele, mai consideră Cumpănașu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase