• Publicat:
Știri

Cazul din Caracal | Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu

Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, unde este arondată și comuna Dobrosloveni acolo unde locuiește familia Alexandrei Măceșanu, a fost pusă sub acuzare, marți, pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal, au declarat surse judiciare.

12:40 „Nu avem nimic de declarat”, a declarat avocatul Violetei Mirea, la ieșirea de la sediul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe localități, printre care și comuna Dobrosloveni, unde locuiește familia Alexandrei Măceșanu, a fost pusă sub acuzare pentru infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal.

Procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus și el sub acuzare de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Tot în cursul zilei de marți, la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție urmează să se prezinte polițiștii Vasile Marian și Eugen Țenea, care vor fi puși și ei sub acuzare în dosarul Caracal, potrivit surselor citate.

Știrea inițială. Violeta Mirea nu a dorit să facă declarații la intrarea în sediul Secției de invetigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ).

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe localități, printre care și comuna Dobrosloveni, unde locuiește familia Alexandrei Măceșanu, urmează să fie pusă sub acuzare în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal.

Procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus deja sub acuzare de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Tot în cursul zilei de marți, la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție urmează să se prezinte polițiștii Vasile Marian și Eugen Țenea, care vor fi puși și ei sub acuzare în dosarul Caracal, potrivit surselor citate.

Inchide