Ce a găsit o femeie din Arad într-o plăcintă cu brânză

Publicat: 30/05/2016, 14:53
Actualizat: 19/06/2018, 22:06

Femeia în vârstă de 42 de ani lucrează la o instituție publică din centrul municipiului Arad și, în pauza de la lucru, și-a cumpărat o plăcintă cu brânză sărată de la o patiserie din centrul municipiului. Femeia s-a întors la locul de muncă și început să mănânce din plăcintă, iar la un moment dat, în milocul acesteia a observat un obiect negru.

„Pentru că o plăcintă cu brânză ar fi trebuit să fie albă și nu ar fi avut ce căuta nimic negru în ea, am verificat mai atent și am constatat că în interiorul plăcintei se afla o capsă de birou oxidată, cel mai probabil trecută prin procesele termice. Cu groază mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă din plăcintă ar fi mușcat un copil grăbit și mai neatent”, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, femeia.

Mai multe colege ale femeii au fost martore la incident.

Femeia, care consideră că ar fi putut fi rănită dacă ar fi mușcat din bucata în care se afla agrafa metalică de capsator, atrage atenția că de la patiseria respectivă cumpără produse mulți elevi, care mai grăbiți fiind, ar fi putut să nu observe capsa.

Arădeanca a depus plângere la Protecția Consumatorilor, inspectorii de la Protecția Consumatorilor Arad începând verificările în acest caz.

Reprezentanții patiseriei nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase