Ce a primit o femeie care a comandat online o pizza „margherita”. Cum a reacționat când a desfăcut ambalajul

Ce a primit o femeie care a comandat online o pizza margherita. Cum a reacționat când a desfăcut ambalajul
Sursă Foto - Instagram
Publicat: 12/09/2022, 16:25

Modalitățile online de a comanda mâncare au devenit tot mai eficiente în rândul oamenilor. Dar de multe ori se poate întâmpla să primești fix ceea ce nu îți dorești. Este și cazul unei femeii care a comandat o pizza margherita pentru ea și fiul său. 

Se pare că mămica nu a fost mulțumită de pizza livrată, nici măcar fiul acesteia nu a fost prea încântat când a văzut mâncarea.

Potrivit femeii, pizza lor nu era altceva decât un piure de roșii cu brânză deasupra. Totuși, ideal ar fi ca înainte de a-ți comanda un fel de mâncare, să cunoști mai întâi ingredientele din acel preparat.

Aparent, femeia nu mai mâncase o pizza ”margherita” niciodată.

„Pizza asta a fost pur și simplu doar un piure de roșii cu brânză peste tot. Copilul meu de cinci ani a refuzat să o mănânce. Nu mai comand niciodată pizza de la voi.”, a scris femeia supărată.

Însă răspunsul pe care l-a primit a fost unul foarte simplu. Proprietarul restaurantului i-a răspuns: „Pizza Margherita este doar cu roșii și brânză..”

Sursă Foto – Instagram

Mâncarea comandată, un stil de viață pentru unii oameni

Unul dintre cele mai evidente beneficii este procesul ușor de comandare al mâncării, facilitat de aplicații.

Practic, poți plasa o comandă în orice moment, de oriunde, economisind timpul și resursele cheltuite în mod obișnuit pentru a lua o masa în oraș, metodă la care recurg tot mai multe persoane.

In plus, poți recomanda cu ușurință preparatele preferate, având deja salvate comenzile anterioare.

E posibil să nu te fi gândit la acest lucru, dar un alt avantaj atunci când comanzi mâncare online e ca poți descoperi mult mai ușor locuri noi ale căror preparate să le testezi, de aceea tot mai mulți oameni recomandă comanda la domiciliu.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase