CFR CĂLĂTORI anunță noi trenuri suspendate spre Ungaria și Austria, din cauza COVID-19

CFR CĂLĂTORI anunță noi trenuri suspendate spre Ungaria și Austria, din cauza COVID-19
Șine de cale ferată / Pixabay
Publicat: 18/03/2020, 19:15

CFR Călători anunță că suspendă temporar trenurile internaționale care fac legătura între România și Ungaria/Austria, prin Episcopia Bihor, dar și mai multe trenuri interne.

CFR Călători anunță că, pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19 și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, suspendă temporar circulația următoarelor trenuri internaționale care fac legătura între România și Ungaria/Austria, prin frontiera de stat Episcopia Bihor:

· 406/407 Budapesta – Brașov și retur

· 143/144 Viena – Cluj Napoca și retur

· 367/366 Budapesta – Brașov și retur (trenul va circula doar în trafic intern, pe relația Cluj – Napoca – Brașov și retur).

De asemenea, CFR Călători a decis și suspendarea temporară a unor trenuri interne, în perioada 19 martie – 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

CFR Călători menționează că nu are secții închise la operare.

CFR Călători anunţase marţi că a suspendat temporar circulaţia trenurilor în trafic internaţional între România și Ungaria, în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19.

Potrivit mersului trenurilor al CFR Călători, prin frontiera de stat Curtici, circulă zilnic un număr de 10 trenuri dus-întors.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase