CFR suplimentează de Paști trenurile spre destinațiile solicitate / Bilete la preț redus spre Marea Neagră

CFR suplimentează de Paști trenurile spre destinațiile solicitate / Bilete la preț redus spre Marea Neagră
Publicat: 17/04/2019, 11:08

„În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ, în funcție de disponibilități, capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări”, au subliniat reprezentanții CFR Călători.

Astfel, în plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Iași / Suceava, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Reprezentanții CFR Călători au reamintit că pasagerii pot beneficia de reduceri prin alegerea ofertei tarifare potrivite, beneficiind de diverse discounturi, iar studenții pot călători gratuit. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, prețul pentru ruta București – Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.

„La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanța – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile și abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța – Mangalia și retur”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

Pentru achiziționarea biletelor în perioada Sărbătorilor pascale, vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni și agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agențiilor vor fi închise.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase