Christel Țopescu și Cătălin Sava, între noii manageri selectați prin concurs în TVR

Christel Țopescu și Cătălin Sava, între noii manageri selectați prin concurs în TVR
Publicat: 30/08/2013, 17:49
Actualizat: 10/12/2013, 12:48

TVR a încheiat selecția de proiecte manageriale, în cadrul celei de-a treia sesiuni fiind desemnați câștigători, printre alții, Christel Țopescu și Cătălin Sava, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Română.

Conform sursei citate, sesiunea a treia a selecției de proiecte manageriale organizată de TVR s-a încheiat vineri. Aceasta a fost ultima dintre cele trei sesiuni demarate de TVR în luna iulie a acestui an.

În urma celei de-a treia sesiuni de selecție de proiecte manageriale, Christel Țopescu este coordonator cu atribuții de producător executiv Secția Germană, Mosoni Emoke Katalin – coordonator cu atribuții de producător executiv Secția Maghiară, iar Cătălin Sava – coordonator cu atribuții de producător executiv Secția alte Minorități.

Mara Manolescu este coordonator cu atribuții de șef Serviciu Scenografie și Stilistică, Daniel Zăinescu – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Care de Reportaj, Golu Elena – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Studiouri, Iudita Eva Georgescu – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Regizori Montaj.

Coordonator cu atribuții de șef Serviciu Artistic este, în urma concursului, Dan Nanoveanu.

Gabriel Szilagyi este coordonator cu atribuții de șef Serviciu Transmisii, Florin Băiatu -coordonator cu atribuții de șef Serviciu Emisie, Bogdan Crăciunescu – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Dezvoltare, iar Marius Bădulescu – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Energo-Tehnologic.

Coordonator cu atribuții de șef Serviciu Grilă Trafic și Coordonare Programe este Oana Marcu, iar Dan Ciobanu este coordonator cu atribuții de șef Serviciu Transporturi.

Daniel Șelaru este coordonator cu atribuții de șef Serviciu IT & Grafică și coordonator cu atribuții de șef Serviciu Post-Producție.

În urma selecției, Dorian Stoica este coordonator cu atribuții de șef Serviciu Conținut Digital, iar Dorin Șerban Muntean, coordonator cu atribuții de producător delegat Producție Editorială Știri și Emisiuni.

Pe de altă parte, la studiourile teritoriale ale TVR, coordonatori cu atribuții de producători executivi Știri Sport Programe sunt: Adrian Roca-Rozenberg, la TVR Cluj, Mirela Giodea, la TVR Craiova, Horia Gumeni, la TVR Iași, Florin Mihoc, la TVR Timișoara, Lacrima Balint, la TVR Târgu-Mureș.

Coordonatori cu atribuții de producători executivi Minorități la studiourile teritoriale sunt Pakai Eniko – TVR Cluj și Fekete Hajnal – TVR Târgu-Mureș.

Coordonatori cu atribuții de șef Serviciu Economic Administrativ Marketing sunt Petru Mircea Matiș – TVR Cluj, Aurelia Popescu – TVR Craiova, Cristina Vicol – TVR Iași, Anca Munteanu – TVR Timișoara, Elena Alb – TVR Târgu-Mureș.

Olimpiu Pop este, în urma concursului, coordonator cu atribuții de șef Serviciu Tehnic-Producție la TVR Cluj, Călin Oravițan – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Tehnic-Producție la TVR Timișoara, Laurențiu Bubuianu – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Tehnic-Producție la TVR Iași, Petre Bulată – coordonator cu atribuții de șef Serviciu Tehnic-Producție la TVR Craiova.

În urma celei de-a treia sesiuni nu au fost selectate proiecte pentru: coordonator cu atribuții de șef Serviciu Logistică, coordonator cu atribuții de șef Serviciu Resurse Umane, coordonator cu atribuții de șef Serviciu Tehnic Producție la studioul teritorial TVR Târgu-Mureș, coordonator cu atribuții de producător executiv Minorități la TVR Timișoara.

Pentru aceste structuri vor fi numiți manageri interimari, urmând să fie demarată o nouă selecție de proiecte manageriale.

Potrivit comunicatului, selecția a fost organizată de SRTv în conformitate cu Regulamentul privind selecția managerilor și evaluarea managementului executiv în cadrul Societății Române de Televiziune, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administrație (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 și HCA nr. 83/2013.

Printre câștigătorii primei sesiuni a concursurilor de proiecte manageriale s-au numărat Cristian Zgabercea, Demeter Andras și Claudiu Lucaci, care au ocupat funcțiile de Producător General, director al Casei de Producție din Televiziunea Română și, respectiv, director al Știrilor TVR.

Totodată, printre câștigătorii sesiunii a doua a concursurilor de proiecte manageriale s-au numărat Irina Radu (coordonator cu atribuții de Director Programe), Gabriel Gherghescu (coordonator cu atribuții de Director TVR 1), Liana Săndulescu (coordonator cu atribuții de Director TVR 2), Beatrice Comănescu (coordonator cu atribuții de Director TVR Internațional), Răzvan Bucuroiu (coordonator cu atribuții de Director TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Marsilia se pregătește să primească flacăra olimpică